Conty plus predstavlja Falco LOVE radne ploče

07.01.2021 09:01:43
Conty plus predstavlja Falco LOVE radne ploče

Pločasti materijali iz Falco asortimana spadaju među sofisticiranije proizvode u izradi modernog namještaja i dizajna interijera za moderan način života

Skladnim korištenjem novih tehnologija i strasti koju Conty Plus gaji prema drvu kao materijalu, njihov  tim stručnjaka svakodnevno «rađa» nove ideje koje su vidljive i integrirane u svaki od njihovih proizvoda. Rezultat njihovog  truda i rada govori sam za sebe.

Pločasti materijali iz Falco asortimana spadaju među sofisticiranije proizvode u izradi modernog namještaja i dizajna interijera za moderan način života.

Radne ploče iz Falco asortimana proizvedene su post forming tehnologijom izrade, te ispunjavaju svaki pojedini zahtjev koji prostori poput kuhinja, restorana, trgovina ili catering uslužnih djelatnosti mogu zahtjevati. Naravno ne smijemo zaboraviti i visoko otporne površine te zaobljene rubove koji čine okosnicu ljepote i funkcionalnosti Falco radnih ploča.

Za više informacija kontaktirajte Conty Plus, vašeg partnera u ostvarenju IDEJA ZA VAŠ NAMJEŠTAJ.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer