Conty plus vaš pouzdan partner

04.05.2021 08:49:04
Conty plus vaš pouzdan partner

U potrazi ste za pločastim materijalima, okovima, drvnom građom, podovima - Conty plus nudi ideje za vaš namještaj

Osnovna djelatnost Conty plusa je snabdijevanje tržišta pločastim materijalima, okovima, drvnom građom, podovima i dodatnom opremom namijenjenoj proizvodnji namještaja, opremanjem objekata različitih namjena i uređenju interijera. “Naša skladišta diljem regije u mogućnosti su vas zadovoljiti bilo kojim lagerskim i nelagerskim materijalom iz naše ponude u najkraćem mogućem roku”, poručuju iz Conty plusa. Cjelokupnu ponudu materijala i atraktivnih dekora možete pogledati  u njihovim izložbenim salonima, te uz pomoć ljubaznog i stručnog osoblja saznati bilo kakve informacije koje vas zanimaju.

Pored spomenute široke ponude materijala Conty plus vam nudi i usluge besplatnog optimiranja, rezanje na mjeru i obradu rubova materijala rubnim trakama širokog spektra dekora. Također u ponudi vam nude i usluge prešanja, bušenja i obrade materijala na savremenim CNC strojevima s kojima su s pravom postali među vodećim na tržištu u ponudi kvalitetne i tehnološki napredne usluge i obrade pločastog materijala.

Više o uslugama koje Conty plus nudi pogledajte ovdje ili pozovite +387 33 465 663.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Conty plus namještaj po mjeri

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer