Pronađite sisteme za preklopna i klizna vrata u Conty Plus-u

09.07.2021 10:05:23
Pronađite sisteme za preklopna i klizna vrata u Conty Plus-u
OTVORI GALERIJU

Conty Plus iz svoje bogate ponude izdvaja sisteme za preklopna i klizna vrata

Conty Plus iz svoje bogate ponude izdvaja sisteme za preklopna i klizna vrata.

TopLine M - (30kg)

Novi sistem kliznih vrata TopLine M je razvijen s određenim ciljem omogućavanja visokokvalitetnog dizajna za male ormare. Sa svojom diskretnom vodilicom, TopLine M pruža idealnu osnovu za elegantne mogućnosti dizajna. Maksimalna težina je 35kg.

TopLine 22 - (50kg)

Više snage, više opcija, TopLine 22 izdržava svaki pokret velikih, teških vrata koja su do 50kg u raznim izvedbama materijala. Usput možete i nadograditi dizajn i funkciju postojećih konstrukcija ormara s TopLine 22.

Ušteda vremena kod instalacije, sistem TopLine 22 može aktivirati Silent System bez ikakvih dodatnih radova.

Unaprijediti sistem je moguće s dodavanjem dodataka.

TopLine L - (50kg)

Sistem kliznih vrata TopLine L tvrtke Hettich je razvijen za potrebe svakodnevnog življenja. To je posebno prilagodljiv i impresivan sistem sa izvrsnim performansama. TopLine L nudi zadnju riječ u praktičnosti kada je u pitanju instalacija i podešavanje. U svakodnevnoj upotrebi, silent system stvara osjećaj luksuza. S TopLine L velika vrata do 50kg mogu se bez ikakvog napora otvarati. Na ovaj način možete renovirati stari ormar sa svježim dizajnom.

SlideLine M

SlideLine M pruža mogućnost kombiniranja otvorenih i zatvorenih dijelova u namještaju. Sistem kliznih vrata s jednostrukom vodilicom koja se uklapa i funkcionira u dnevnoj sobi, policama, kuhinjskim i kupaonskim ormarićima. Soft close mehanizam je integriran kako bi se sakrio od pogleda, a aktivacijska točka može se postaviti gdje god se odabere.

SlideLine 66

SlideLine 66 je kao sistem s jednostrukom vodilicom za klizna vrata savršen za police s knjigama i klasične police.

S težinom od maskimalno 10kg, drvena ili staklena vrata.

SlideLine 55 plus

SlideLine 55 plus je idealan klizni sistem koji nudi praktičnu montažu do svakodnevne upotrebe. Pogodnost i kvaliteta mogu se još više povećati sa Silent Systemom. Silent System je potpuno integriran u vrata i nevidljiv izvana, bez gubitka prostora za pohranu unutar ormarića. Idealan je za dnevne sobe i urede.

Za više informacija pozovite +387 33 465 663.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Conty Plus klizna vrata

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer