Posjetite izložbeni salon Conty plus-a i realizujte ideje za vaš namještaj

06.08.2021 11:25:19
Posjetite izložbeni salon Conty plus-a i realizujte ideje za vaš namještaj

U Conty plus-u možete pronaći sve što vam je potrebno za izradu pločastog namještaja

Conty plus d.o.o. je kompanija sa sjedištem u Zagrebu sa dugogodišnjim djelovanjem na tržištu BiH.

Obilježje asortimana Conty plus poslovanja je drvo kao osnovna sirovina za proizvodnju svih proizvoda koji od njega nastaju kako bi uspješno realizirali Ideje za Vaš namještaj. “Ponosni smo na ponudu pločastih materijala, specijalnih proizvoda od drveta, podova, okova i dodatne opreme, prvenstveno namijenjenim proizvodnji namještaja i uređenju interijera”, ističu iz Conty plus-a.

Osim distribucije širokog asortimana proizvoda, svojim kupcima nude i obradu pločastog materijala na visokom tehnološkom nivou. Upravo visok tehnološki nivo mašina i strojeva za obradu pločastog materijala omogućava da brzo i kvalitetno odgovore svakom zahtjevu kupca u što kraćem roku.

“Neprekidnim ulaganjem u znanje i nove tehnologije te predanim radom i iskustvom svih uposlenih, nastojimo poslovnim partnerima i klijentima ponuditi što kvalitetniji, moderniji i inovativniji proizvod, te ponuditi vrhunsku uslugu obrade prema željama svakog kupca”, poručuju iz Conty plus-a.

Izložbeni salon Conty plus-a  ima potpuno novi izgled. Posjetite ih na adresi Bačići 14A svakim radnim danom od 08:00h do 16:30h i subotom od 08:00h do 13:00h, i realizujte Ideje za Vaš namještaj.

PODIJELI:
TAGOVI: Conty plus pločasti namještaj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer