Conty plus spojnice

08.10.2021 09:16:24
Conty plus spojnice

Posjetite Conty plus i pronađite veliki izbor Hettich spojnica za vaš pločasti namještaj

Posjetite Conty plus i pronađite veliki izbor Hettich spojnica za vaš pločasti namještaj. Hettich spojnice su najpouzdaniji partner svakih vrata. Jednostavne i dugotrajne.

Sensys spojnica s integriranim ublaživačem

Sensys spojnica rješenje za svaka vrata, standardnog izgleda, jednostavno podešavanje. U ponudi su spojnice sa i bez integriranog ublaživača. Spojnice koje će vam odgovarati za debljinu vrata 15-24mm i promjerom čašice 35mm.

Sensys spojnica s integriranim ublaživačem crna

Sensys spojnica rješenje za svaka vrata, standardnog izgleda, jednostavno podešavanje. U ponudi su spojnice sa i bez integriranog ublaživača. Spojnice koje će vam odgovarati za debljinu vrata 15-24mm i promjerom čašice 35mm.

Intermat spojnica, clip on

Intermat spojnica bez ublaživača, klik montaža. Osim spojnice bez ublaživača, u ponudi imamo i spojnice bez opruge za tip on vrata. Mogućnost podešavanja na samoj spojnici + 2 mm / – 2 mm.

Spojnica na vijak

Spojnica sa Slide on montažom. Jednostavno podešavanje i jednostavan izgled. Podešavanje visine je moguće na podložnoj pločici. Pogodne za debljinu vrata 14-25mm.

Selekta spojnice

Jednostruka spojnica sa klik montažom. Koristi se za uredski namještaj za organizatore. Čašica i tijelo su odvojeni jedno od drugog sa promjerom čašice 35mmm i dubinom 13mm.

Spojnice za staklena vrata

Spojnice za staklena vrata sa stay closed funkcijom. Koristi se stezaljka stoga nije potrebno bušenje u staklo. Kut otvaranja je do 170°.

Središnje spojnice

Centralne spojnice su spojnice sa identičnim ubušnim oblikom i pozicijom za fronte te korpus.Debljina stranica od 15mm uz mogućnost pomicanja od minimuma do +4mm. Pojedinačna vrata su spojena jednostavnim kopčanjem spojnice jednu za drugu od dolje prema gore.

Spojnica za ugradbene hladnjake

Spojnice za ugradbene hladnjake su posebne spojnice sa, kratkim ispružanjem za bolju kontrolu i izdržljivost. Integrirana dubina može varirati +3mm / -3mm

Spojnica s cilindrom

Spojnica s kojom imate više mogućnosti, možete montirati klasična kuhinjska vrata, preklopna vrata, vrata za spremnike. Ima veliki kut otvaranja od čak 180°

Ukopna spojnica

Ukopna spojnica za debljinu vrata 18-25mm. Moguće ju je koristtit za klasična vrata, preklopna vrata i spremnike. Kut otvaranja je 180°

Spojnica koja se ne ubušuje

Odličan izbor spojnica ukoliko bušenje za čašicu spojnice nije moguće. Spojnica se montira pričvršćujući se vijcima za vrata i korpus. Kut otvaranja joj je 90°. Postoje opcije s oprugom ili bez opruge i može se koristitit za podizna vrata s pneumatskim amortizerima.

Spojnica za staklo

Spojnica za vrata koja ulaze unutar okvira. Jednostavna montaža i vrlo lagano bočno podešavanje na vratima. Za debljinu vrata 16-20mm.

Spojnica za padajuća vrata

Spojnica koja se koristi za padajuća vrata. Pogodna za težinu vrata 3,5kg sa promjerom čašice 35mm. Može se koristiti samo u kombinaciji sa amortizerima. Spojnica dolazi u 2 odvojena dijela – podložna pločica i tijelo spojnice.

Posjetite izložbeni salon Conty plus-a na adresi Bačići 14A svakim radnim danom od 08:00h do 16:30h i subotom od 08:00h do 13:00h, i realizujte Ideje za Vaš namještaj.

PODIJELI:
TAGOVI: Conty plus spojnice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer