Kuhinje po mjeri

5 razloga zašto se odlučiti za kuhinju po mjeri (Foto)

23.01.2023 15:22:55
kuhinje po mjeri sinmax

Izuzetno je važno da je kuhinja vrlo ugodna za boravak i iznimno funkcionalna.

Odlučili ste da vam je potrebna nova kuhinja ili jednostavno želite zamjeniti staru jer više ne odgovara vašem stilu života?

Svi znamo da je kuhinja središte doma i često prostor u kojem provodimo najviše svog vremena. Stoga je izuzetno važno da je kuhinja vrlo ugodna za boravak i iznimno funkcionalna.

Mnogo je  lakše samo otići u prodavnicu namještaja izabrati kuhinju koja vam se najviše dopada, i u narednih nekoliko dana koliko traje sama isporuka i montaža imati kuhinju u Vašem domu. Međutim upitno je da li će ta kuhinja dugoročno zadovoljiti Vaše potrebe.

Kako bi vam olakšali donošenje ove važne odluke Sinmax vam u nastavku donosimo 5 razloga zašto se odlučiti za izradu kuhinje po mjeri.

1. Kuhinja koja se savršeno uklapa u Vaš životni prostor – prilikom uređenja interijera najvažnije je imati funkcionalno uređen prostor. Uzimajući u obzir da svi mi imamo različitu definiciju funkcionalnosti u našem domu koju kreiramo shodno našim svakodnevnim potrebama, prilikom odabira namještaja po mjeri otvara nam se mogućnost da nivo funkcionalnosti i iskorištenosti prostora dovedemo do maksimuma.

2. Širok i zanimljiv izbor dekora i materijala – ovdje se ne radi o samom izboru boje kuhinje ili uobičajenih materijala. Ukoliko se odlučite za izradu pločastog namještaja u Sinmaxu imate priliku birati samo najbolje materijale. Osim toga možete se smjelo ali i vješto uz pomoć naših arhitekata poigrati kombinovanjem različitih boja, dekora i materijala.

3. Neograničena sloboda pri planiranju prostora za odlaganje i rasporeda elemenata – prilikom samog planiranja rasporeda elemenata za odlaganje jedino ograničenje predstavlja raspored električnih i vodovodnih instalacija koje čak i u nekim slučajevima nisu prepreka jer ih je moguće premjestiti. Da li će vaš prostor za odlaganje biti otvorenog tipa, sa ili bez visećih elemenata sve to odlučujete upravo Vi.

4. Mehanizme i najsitnije detalje prilagođavate sebi – kada pravimo dugoročne odluke nastojimo se odlučiti za prije svega dobar kvalitet a zatim i za bezvremenski dizajn. Prilikom kreiranje kuhinje u Sinmaxu birate vrste mehanizama, ublaživača, ladičare, ručkice i još mnogo toga upavo Vi, a mi smo tu da zajedno sa Vama stvaramo nezaboravne projekte.

5. Kvalitet kuhinje birate vi – s obzirom da prilikom kupovine kuhinje po mjeri ne kupujete već gotov proizvod imate priliku pažljivo izabrati materijale visokog kvaiteta.

Za sve upite oko izrade kuhinje, ormara ili opremanja kompletnog prostora (stanovi, kuće, restorani, hoteli, moteli…) naš tim Vam stoji na raspolaganju, a možete poslati upit na e-mail:

interiors.project@sinmax.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer