+ uštede od 10% do 31%

NAGRADNA IGRA: Nije trač, vodimo na Brač! (osvoji 5 dana na otoku Braču)

07.07.2023 09:02:02
nagradna igra sinmax vodi na brač uštede namještaja

SNIŽENJA od 10% do 31% – sigurno najbolje cijene u gradu!

SNIŽENJA od 10% do 31% – sigurno najbolje cijene u gradu!

Ugaone garniture već od 699 KM

Kreveti sa cijenom već od 599 KM

KLIKNI NA OVAJ TEKST DA BI POGLEDAO KATALOG

Dolaskom ljeta, mnogi od nas razmišljaju o osvježenju svog doma. Bez obzira na to da li želite da unesete neke promjene u svoj prostor ili da započnete potpuno novo uređenje, katalog namještaja “Pravi osjećaj doma” je nešto što ne smijete propustiti. Uz to, imamo odlične vijesti za sve naše vjerne kupce! U sklopu promocije, pripremili smo neodoljivu nagradnu igru pod sloganom “Nije trač, vodimo na Brač!”, gdje imate priliku osvojiti 5 dana na predivnom otoku Braču.

Novi katalog “Pravi osjećaj doma”: Naša kompanija s ponosom predstavlja najnoviji katalog namještaja pod nazivom “Pravi osjećaj doma”. U ovom katalogu pronaći ćete najkvalitetnije komade namještaja koji će vaš dom pretvoriti u prostor iz snova. Bez obzira na to da li volite moderni minimalizam, klasičan šarm ili rustikalnu eleganciju, naš katalog će zadovoljiti svačiji ukus.

Naš tim stručnjaka za dizajn interijera pažljivo je odabrao svaki komad namještaja iz naše ponude kako bi vam pružio najbolji izbor. Kreveti udobni poput oblaka, sofe koje odišu stilom i funkcionalnost, blagovaonski stolovi koji će okupiti vašu porodicu na jednom mjestu – sve to i još mnogo toga možete pronaći u našem katalogu.

Nagradna igra “Nije trač, vodimo na Brač!“: Da bismo vam zahvalili na vjernosti, organizirali smo neodoljivu nagradnu igru pod sloganom “Nije trač, vodimo na Brač!” Svi naši kupci koji obave kupnju u našim salonima u periodu od 07.07. do 12.07.2023. imaju priliku osvojiti 5 dana na predivnom otoku Braču.

Ova nagradna igra je naš način da vam pokažemo koliko cijenimo vaše povjerenje i podršku. Zamislite sebe kako uživate u tirkizno-plavim vodama i pješčanim plažama jednog od najljepših jadranskih otoka. Sve što trebate učiniti je posjetiti naše salone, pronaći savršen komad namještaja za svoj dom i imate šansu za nezaboravno ljetovanje.

Sinmax:

Salon Hrasnica (klikni za lokaciju)

  • Adresa: Put Famosa 38 (stari Sinkro salon namještaja)
  • Ponedjeljak-Subota: od 8 do 20 sati
  • Nedjelja: od 10 do 16 sati
  • Telefon: +387 33 513 514

Salon Rajlovac (klikni za lokaciju)

  • Adresa: 8. mart br.2 (od kružnog toka na Stupu prema Rajlovcu, cca 250m sa desne strane)
  • Ponedjeljak-Subota: od 8 do 20 sati
  • Nedjelja: od 10 do 16 sati
  • Telefon: +387 62 318 082

NAPOMENA: nagrada 5 dana na otoku Braču zavisi od raspoloživosti smještajnih kapaciteta. S osvajačem nagradne igre se dogovara termin iskoristivosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo