Ukras svake prostorije

Tabure, praktičan i efektan detalj u vašem domu

15.04.2023 08:17:59
tabure sinmax

Od malih do glomaznih, tabure je onaj skriveni dragulj koji je nedostajao vašem prostoru.

Tabure ima dugu historiju, a u današnjem svijetu uređenja može se koristiti kao prostor za odlaganje stvari, dodatno mjesto za sjedenje, pa čak i stolić.

Od malih do glomaznih, tabure je onaj skriveni dragulj koji je nedostajao vašem prostoru. Nemojte previdjeti ovaj praktični komad namještaja i uštedite prostor ili sredinu sobe učinite upečatljivom.

(tabure Bologna)

Smjesti se u svaki prostor

Prednost taburea je što se lako prenosi i možete ga koristiti u različite svrhe. U dnevnom boravku na njega možete položiti noge kada sjedite u fotelji ili na kauču, a poslužit će i kao dodatno mjesto za sjedenje. Ponekad je uz kauč moguće kupiti i tabure jednakog dizajna. U predsoblju je praktičan prilikom obuvanja ili izuvanja obuće. Izvrsno ide uz kozmetičke stoliće, ali i uz ogledalo u spavaćoj sobi, a može poslužiti i u kupaonici za odlaganje odjeće i sl.

(tabure Frisco)

(tabure Side)

Dodatni prostor za odlaganje

Treba Vam prostor za odlaganje deke ili časopisa? Onda je tabure s prostorom za odlaganje pravo rješenje za Vas. Sjedište se može otvoriti ili podići te možete sakriti Vaše stvari. Ako u predsoblju imate tabure, u njega možete odložiti npr. papuče za goste.

(tabure Bahamas)

Zamijenit će i pomoćni stolić

Tabure je prikladan ne samo za sjedenje, jer pojedini modeli mogu zamijeniti pomoćni stolić ili stolić za kafu. To je idealno rješenje za male stanove ili sobe  u kojima trebate univerzalan komad namještaja, prije svega ima i spomenuti prostor za odlaganje. Prikladan je i za veće dnevne boravke kada imate goste, a nije Vam dovoljan stolić za kavu.

(tabule Nebolo)

Ukras svake prostorije

Slično kao kauči i fotelje, i taburei se izrađuju od različitih materijala. Taburei od kože, eko-kože, pamuka i drugih materijala mogu imati različit dizajn i uzorke. I zahvaljujući tome može postati najzanimljivijim elementom prostorije. Na Vama je hoćete li ga uskladiti s kaučom ili ćete odabrati nešto originalno. Ali dobro razmislite u koju svrhu ćete ga pretežno koristiti. Obično tapeciranje od pamuka se samo održava i čisti lošije od materijala koji je otporan na vodu poput kože.

Posjetite Sinmax poslovnice na sljedećim lokacijama:

Salon 1: HRASNICA, Put Famosa 38 (stari SINKRO salon namještaja)

Telefon: 033 513 514

Salon 2: RAJLOVAC, Ul. 8. mart br.2 (iz pravca Stupske petlje prema Rajlovcu poslije benzinske pumpe s desne strane)

Telefon: 061 677 221

RADNO VRIJEME SALONA:

Ponedjeljak – Subota: 08.00-20.00h

Nedjelja: 10.00-16.00h

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer