Uzbuđenje je zagarantirano

Ljetno osvježenje u SinMax salonima namještaja

14.07.2023 08:27:24
sinmax ljetno osvježenje

Sinmax salon namještaja spreman je da vas ugosti tokom ovog vikenda uz fantastične popuste, sjajan katalog, i nevjerojatne aktivnosti za sve uzraste.

ŠTA VAS OČEKUJE:

  • subota: roštilj, trampolina za djecu, ledeno osvježenje (Hrasnica – Put Famosa 38, od 11h do 13h)
  • nevjerovatno sniženje od minimalno 10% do 31%
  • POKLONI za sve kupce od petka do ponedjeljka
  • ugaone garniture već od 699 KM
  • kreveti sa madracem već od 599 KM
  • KLIKNI i prelistaj naš katalog i provjeri sniženja

Dobrodošli u novi blog post gdje Sinmax želi podijeliti uzbudljive vijesti i posebne ponude koje su pripremili samo za vas!

Sinmax salon namještaja spreman je da vas ugosti tokom ovog vikenda uz fantastične popuste, sjajan katalog, i nevjerojatne aktivnosti za sve uzraste. Uzbuđenje je zagarantirano!

Krenimo od fantastičnog kataloga koji su sastavili posebno za vas. Sinmax tim stručnjaka pažljivo je odabrao najmodernije i najkvalitetnije komade namještaja, prilagođene različitim stilovima i preferencijama. Bilo da tražite elegantnu sofu za vaš dnevni boravak, modernu kuhinjsku garnituru ili udoban krevet za spavaću sobu, sigurni su da ćete pronaći savršen komad namještaja koji će obogatiti vaš prostor.

Ali to nije sve! Imaju i odlične vijesti za vas – od petka do ponedjeljka, svi kupci će dobiti poseban poklon iznenađenja. Raduju se što će vam dodatno uljepšati iskustvo kupovine i zahvaliti vam na povjerenju koje ste im ukazali.

Ali to nije sve! Subota je poseban dan u Sinmax salonu namještaja, jer su za vas pripremili subotnju zabavu od 11:00 do 13:00 sati. Očekuje vas roštilj, koji će vas razmaziti ukusnim specijalitetima, a za najmlađe posjetitelje tu je posebno iznenađenje – trampolina za skakanje koji će ih oduševiti. Osim toga, nude i osvježavajuće ledeno iznenađenje koje će vam dobro doći u vrućim ljetnim danima.

Nemojte propustiti ovu izvanrednu priliku! Sinmax sniženje od 10% do 31% traje tokom cijelog vikenda, tako da imate dovoljno vremena da pronađete savršen komad namještaja po povoljnoj cijeni. Uživajte u ugodnom ambijentu Sinmax salona namještaja, gdje ćete dobiti izvrstan savjet i podršku našeg stručnog osoblja.

"Pridružite nam se ovog vikenda i doživite sjajnu kombinaciju zabave, sniženja i kvalitetnog namještaja. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i jedva čekamo da vas ugostimo. Vidimo se u našem salonu namještaja!", poručuju iz kompanije Sinmax

Salon Hrasnica (klikni za lokaciju)

Adresa: Put Famosa 38 (stari Sinkro salon namještaja)

Ponedjeljak-Subota: od 8 do 20 sati

Nedjelja: od 10 do 16 sati

Telefon: +387 33 513 514

Salon Rajlovac (klikni za lokaciju)

Adresa: 8. mart br.2 (od kružnog toka na Stupu prema Rajlovcu, cca 250m sa desne strane)

Ponedjeljak-Subota: od 8 do 20 sati

Nedjelja: od 10 do 16 sati

Telefon: +387 62 318 082

PODIJELI:
TAGOVI: sinmax ljetno osvježenje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer