Sve prednosti HETTICH kliznih sistema

11.08.2020 09:49:11
Sve prednosti HETTICH kliznih sistema

HETTICH klizni sistemi veliku raznovrsnost u dizajniranju i jednostavnom montažom ostvaruju prednost prilikom razvojne faze.

Superiorna tehnologija impresivno pokazuje svu prednost HETTICH kliznih sistema. Veliku raznovrsnost u dizajniranju i jednostavna montaža ostvaruju prednost prilikom razvojne faze.

TopLineXL klizni sistem je je dizajniran za teška vrata do težine od 80kg. Tako velika vrata kližu lagano i tiho, a s ugrađenim SilentSystem usporivačem lagano se zatvaraju bez ispuštanja zvukova

TopLineL klizni sistem je najbolji primjer koji pokazuje svu prednos kliznih vratiju. Jednostavna montaža, raznovrsne mogućnosti u dizajnu i udoban u primjeni.

TopLine22 klizni sistem je klasični klizni sistem koji ima više varijanti donjih vodilica koje se mogu uklopiti u raznovrsne dizajnerske zahtjeve.

TopLineM klizni sistem je dizajniran za majne ormare i na vrlo jednostavan način može se iz postojećeg ormara s klasičnim zakretnim vratima promijeniti u ormar s kliznim vratima.

Sve o kliznim sistemima, primjeni, te najboljem odabiru tim Conty Plus je tu za Vas.

Pozovite ih već danas ... +387 33 465 663

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer