Pouzdan poslovni partner za usluge prevođenja

26.01.2021 09:09:17
Pouzdan poslovni partner za usluge prevođenja

Svi sudski tumači na jednom mjestu

Prevedi24 d.o.o. je kompanija koja pruža usluge pismenog i usmenog prevođenja te usluge sudskih tumača u Bosni i Hercegovini.

Za klijente, razvili su paket uslugu (prijevod i dostava u roku 24h), odnosno brzi sistem narudžbe prevedi24.ba i dostave na sve adresu u Bosni i Hercegovini.

Želja im je biti najbolji u svom poslu i da njihove usluge ovjerenih prijevoda budu primjeri kvalitetnog rada, dobrog poslovanja i zdravog odnosa sa korisnicima usluga.

 

 

 

 

 

Njihovi sudski tumači i prevoditelji su osobe od iznimnog povjerenja.

Njihovi korisnici usluga su osobe za koje se radi 24 sata dnevno, danju i noću. Svaki zahtjev korisnika prevede se i isporuči u roku 24 sata.

Od samog nastanka razvijaju uslužni koncept koji se bazira na internet poslovanju i brzoj dostavi prijevoda. Povezali su nove tehnologije i najbrže modele dostave. Mogu odgovoriti svakom zahtjevu korisnika, u bilo kojem gradu Bosne i Hercegovine, te isporučiti ovjereni prijevod u roku 24 sata.

Želja im je da svaki njihov korisnik usluga, iz svog ureda ili doma, može s dva klika naručiti ovjereni prijevod sudskog tumača, bez registracije i plaćanja unaprijed, te da u roku 24 sata ovjereni prijevod dođe na njegovu adresu.

Provjerite https://prevedi24.ba/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo