Ljetna potražnja za brzim uslugama sudskog tumača

20.07.2022 10:14:29
Sudski tumači Prevedi24 

Sudski tumači Prevedi24 obavljaju usluge brzog prevođenja na sve strane jezike i omogućavaju dostavu prevoda u roku 24h za svaki jezik i za svaki grad u BiH.

Potražnja za uslugama sudskih tumača u ljetnom periodu je uobičajeno pojačana zbog ljetnog povratka naših građana koji žive i rade u inozemstvu. 

Prema izjavama u prevodilačkoj agenciji Prevedi24 d.o.o. u Sarajevu, najčešće se radi o prevodima ličnih dokumenata s kojima građani rješavaju neka lična statusna pitanja. Zahtijevaju se brzi prevodi zbog ograničenog zadržavanja u BiH, te se traže brze usluge sudskih tumača raznih stranih jezika.

Sudski tumači Prevedi24 obavljaju usluge brzog prevođenja na sve strane jezike i omogućavaju dostavu prevoda u roku 24h za svaki jezik i za svaki grad u BiH. Omogućena je predaja zahtjeva online preko web-a ili fizički na 90 lokacija u zemlji. Time, kompletna BiH ima uslugu visoke kvalitete!

Predaja zahtjeva za prevod sudskog tumača putem online platforme na www.prevedi24.ba moguća je za sve strane jezike, te u roku 24 sata obavlja se prevod sudskog tumača i dostavlja na adresu građana, bez obzira gdje se nalazio u BiH.

Također, za građane manje vještije na online platformama, Prevedi24 d.o.o. je u saradnji s kompanijom iNovineBH d.o.o. otvorio 90 prijemnih mjesta na kojima je moguće predati zahtjev za uslugu sudskog tumača. Svi zahtjevi se obrađuju i dostavljaju na adresu građana u roku 24 sata, bez obzira gdje se nalazili u BiH.

Kako ističu sudski tumači Prevedi24, prevodilački kapaciteti omogućavaju rješavanje svakog brzog zahtjeva naših građana, te će u narednom periodu usluge još više približiti građanima, kako bi brze usluge sudskog tumača učinili dostupnijim i povoljnim za građane BiH.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Prevedi24 sudski tumači

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo