U roku 24 h usluge sudskih tumača dostupne građanima u BiH ali i u inostranstvu

25.05.2021 09:53:57
U roku 24 h usluge sudskih tumača dostupne građanima u BiH ali i u inostranstvu

Kako bi usluge bile što bliže građanima BiH, u većini gradova ima i po nekoliko lokacija za prijem dokumenata

Usluge prevoda dokumenata od strane sudskih tumača BiH za sve strane jezike, dostupne su putem mreže „Prevedi24 sudski tumači“ u gotovo svim gradovima BiH.

Također, usluge prevoda su dostupne svim građanima koji uslugu trebaju u inostranstvu, i to na način da uslugu zahtijevaju putem online prevedi24.ba. Ovjereni dokumenti se dostavljaju u države trenutnog boravka na brz i efikasan način, gdje smo omogućili i povoljan sistem plaćanja iz inostranstva putem postcash.eu aplikacije.

Trenutno, usluge podnošenja dokumenata za prevod sudskog tumača za sve strane jezike moguće je izvršiti online putem web stranice https://prevedi24.ba ili putem Vibera/WhatsApp-a na brojeve +387 62 905 444 i +387 65 808 047.

Fizička predaja dokumenata za prevod sudskog tumača moguća je u većini gradova BiH: Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bihać, Cazin, Bosanska Krupa, N. Travnik, Vitez, Kakanj, Tuzla, Banovići, Kladanj, Zavidovići, Kalesija, Živinice, Zvornik, Bijeljina, Ljubuški, Brčko, Zenica, Travnik, Visoko, Jajce, Kakanj, Žepče, Prijedor, Doboj, Laktaši, Breza, Ilijaš, Vareš i Pale, na lokacijama kioska iNovina BH.

Kako bi usluge bile što bliže građanima BiH, u većini gradova ima i po nekoliko lokacija za prijem dokumenata, npr. u Sarajevu 15 lokacija, u Mostaru 3 lokacije, u Banja Luci 2 lokacije, itd.  Spisak svih lokacija se može pronaći na https://prevedi24.ba/_/lokacije/ .      

Usluga "Prevedi24 SUDSKI TUMAČI" uključuje: službeni prevod dokumenta od strane sudskog tumača i dostavu dokumenta na adresu korisnika, sve u roku 24h.

PODIJELI:
TAGOVI: Prevedi24

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo