U TC Emporium posebne pogodnosti za kupce u dm prodavnici

02.07.2021 12:37:58
U TC Emporium posebne pogodnosti za kupce u dm prodavnici

U TC Emporium, na adresi Jovana Dučića 25, nakon preuređenja, 1.4.2021. sa radom je ponovo počela dm prodavnica.

Udruženju za zaštitu životinja Kerber uručena donacija dm proizvoda za ljubimce u vrijednosti 3.000 KM

Banja Luka, 1.7.2021. – U TC Emporium, na adresi Jovana Dučića 25, nakon preuređenja, 1.4.2021. sa radom je ponovo počela dm prodavnica.

U skladu s epidemiološkim mjerama koje su bile na snazi u mjesecu aprilu, dm je pogodnosti za kupce prolongirao za mjesec juli: „U cilju zaštite naših kupaca i zaposlenika, mi u dm-u donijeli smo niz preventivnih mjera pa smo s tim u vezi odlučili aktivnosti i pogodnosti za kupce prolongirati za period, kada se epidemiološka situacija u zemlji pokaže kao povoljnija. Tako smo za kupce u dm prodavnici u TC Emporium pripremili niz iznenađenja u periodu 1.7. do 3.7.“, izjavio je regionalni menadžer Boban Janković i dodao da za sve kupce, koji su obavili kupovinu u vrijednosti do 30 KM ili više, 1.7.2021. na kasi čekao mali znak pažnje. 

Naredna tri dana za svaku kupovinu dm će darivati ceker, a svim kupcima osigurati i popust od 15% na ukupni iznos kupovine. Za kupovinu u vrijednosti od 80 KM ili više, kupci će na poklon dobijati dm peškir za plažu.

Za kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust, dm je osigurao ograničen broj kupona s iznosom popusta od 15% na ukupnu kupovinu, koji će se moći iskoristiti do 4.8.2021.

Početak rada ove preuređene dm prodavnice, kompanija dm obilježila je donacijom dm proizvoda u vrijednosti od 3.000 KM Udruženju za zaštitu životinja Kerber, koje se od 2012. godine bavi zaštitom životinja i njihovih prava.

„Dugujemo veliku zahvalnost dm-u za ovu veliku i značajnu donaciju našem Udruženju, koje je od pojave pandemije u nezavidnoj situaciji. Naše udruženje opstaje od donacija, koje su jako smanjene nakon pojave pandemije te je i naša skrb oko napuštenih životinja time teža. Ova donacija će nam izuzetno pomoći u našem radu i brizi oko životinja“, izjavio je Goran Milojević predsjednik Udruženja za zaštitu životinja Kerber i podsjetio da, u saradnji s veterinarskim ambulantama, udruženje pruža pomoć zdravstveno ugroženim životinjama, steriliše ih a potom i udomljava.

Radno vrijeme dm prodavnice u TC Emporium u Banjoj Luci je od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat, a nedjeljom od 9 do 16 sati.

PODIJELI:
TAGOVI: dm dm Banja Luka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo