Otvoreno novo prodajno mjesto BH Telecoma u Tržnom centru Mepromex na Tešanjci

27.09.2022 15:45:24

Danas je u Tržnom centru Mepromex na Tešanjci otvoreno 15.prodajno mjesto BH Telecoma na području Zeničko – dobojskog kantona.

Danas je u Tržnom centru Mepromex na Tešanjci otvoreno 15. prodajno mjesto BH Telecoma na području Zeničko - dobojskog kantona.

U proteklim godinama su na području ovog kantona otvoreni brojni telecom centri i druga prodajna mjesta: dva Telecom centra u  Zenici i po jedan centar u Tešnju, Visokom (u kojem je 19.septembra ove godine otvoren i drugi telecom centar), Kaknju, Maglaju, Zavidovićima i Žepču, te 3 šalterska mjesta (Vareš, Olovo, Breza) i 2 informativno-prodajna pulta u trgovačkim centrima WISA u Jelahu  i Suša u Visokom.

Na ovom moderno opremljenom prodajnom prostoru će građanima Općine Doboj Jug, odnosno naselja Matuzići i Mravići, naselja Tešanjka, kao i građanima Jelaha, Usore i Tešnja biti dostupne brojne usluge i servisi BH Telecoma.  Osim ugovaranja usluga, oni će ovdje moći kupovati uređaje najpoznatijih svjetskih brendova: mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude partnera ove kompanije; moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma.

Svečanom otvaranju ovog prodajnog mjesta BH Telecoma prisustvovao je Načelnik Općine Tešanj Suad Huskić, direktor Direkcije Zenica BH Telecoma Namir Škaljo, šef Službe za prodajnu promociju i distribuciju u Direkciji Zenica Alem Gagula, kao i drugi brojni gosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo