Zavirite na dm ekskluzivni beauty event "Art of Beauty" (Foto+Video)

05.10.2022 08:35:42

Predstavljeni novi trendovi i proizvodi za njegu

Kako pravilno brinuti o zdravlju i ljepoti kože i kose pitanja su na koja konstantno tražimo odgovor. Smjena godišnjih doba dobra je prilika da promijenimo svoje beauty  rutine, a kako bismo išli u korak s trendovima te upoznali proizvode koji nam donose novo iskustvo njege i šminkanja, dm je u petak, 30.09.2022. u prostorijama My Face-a u Sarajevu, upriličio ekskluzivni beauty event „Art of Beauty“.   

 

Kupovinom limitiranog broja ulaznica u dm prodavnicama mogle su prisustvovati sve zainteresovane dame, a među zvanicama su bile poznate influenserice, novinarke i javne ličnosti koje su imale priliku poslušati dvije panel diskusije i saznati sve o ljepoti na jednom mjestu. Razgovaralo se kako pravilno njegovati lice, kosu i tijelo te koje proizvode odabrati za najbolje efekte. Predstavljeni su novi proizvodi iz dm-ove beauty ponude, a prisutne su na licu mjesta mogle dobiti i korisne savjete stručnjakinja o primjeni aktivnih sastojaka u njezi kože, kao što su kiseline, vitamini i retinol, njezi tijela i kose te kako se našminkati.

 

Osim sjajnih panela, održane su i dvije radionice.

Na jednoj učesnice su imale priliku naučiti da same naprave piling za tijelo te kako i kada da ga pravilno koriste. Nezaboravno iskustvo nose i one koje su sudjelovale na art radionici, gdje su slikajući motiv ruže, jedan od vodećih elemenata murala kojeg je dm nedavno poklonio građanima Sarajeva, pronašle inspiraciju za art stvaralaštvo.

A inspiraciju za organizaciju ovakvog događaja u dm-u pronašli su upravo u svojim kupcima kojima žele ponuditi kvalitetne proizvode po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Kao vodeća drogerija na evropskom tržištu, osluškujući potrebe svojih kupaca, dm u ponudu uvodi najnovije i najtraženije proizvode iz svih asortimana, a  posebno iz drogerijskih kategorija kao što su make up, njega lica, kose i tijela. „Upravo vođeni željom naših kupaca organizovali smo i „Art of Beauty“, ekskluzivni beauty event na kojem su prisutne dame, uživajući u druženju i lijepoj atmosferi, mogle razmijeniti iskustva i potražiti savjete od dm-ovih savjetnica za ljepotu te predstavnika brendova dostupnih u dm prodavnicama“, izjavila je Admira Isaković, članica poslovodstva dmBiH i podsjetila kako su te večeri svim učesnicama, brojna stručna lica bila na raspolaganju za sva pitanja o make up-u, njezi lica, tijela i kose.

Brojni partneri dm-a sa svojim brendovima poput Afrodita Cosmetics, Aura, Benn & Anna, Bourjois Paris, Eveline Cosmetics, it’s skin, La Croa, L’Oreal Paris, Max Factor, Maybelline New York, Nivea, Subrina i mnogi drugi na svojim štandovima su prezentovali proizvode, predstavili novitete, davali savjete te svima poklonili vrijedne proizvode.

Ovom sjajnom događaju prisustvovale su i dm savjetnice za ljepotu koje su besplatno šminkale sve zainteresovane, ali i davale make up savjete. Ugođaj su upotpunili i photoboot, zakuska i piće te sjajna muzika.

Atmosferu sa „Art of Beauty“ eventa pogledajte u foto galeriji u nastavku i u videu u nastavku:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo