Digitalna transformacija Konice Minolte odražava se i u njenoj ponudi

07.03.2019 12:53:35
Digitalna transformacija Konice Minolte odražava se i u njenoj ponudi

Prema nedavnom istraživanju Konice trećina anketiranih u malim i srednjim poduzećima smatra da teškoće vezane uz IT uzrokuju povećanje troškova

Konica Minolta isporučuje malim i srednje velikim tvrtkama Workplace Hub, rješenje koje im omogućuje da zadovolje sve svoje trenutne zahtjeve poslovanja vezane uz sigurnost, upravljanje IT infrastrukturom i dostupnost informacija. Za postizanje maksimalne fleksibilnosti i elastičnosti sustava, Workplace Hub kombinira lokalne IT resurse tvrtke s resursima u oblaku. Zahvaljujući umreženoj i inteligentnoj uredskoj okolini, mala i srednja poduzeća ne troše svoje vrijeme i resurse na upravljanje IT-om, već se u potpunosti mogu usredotočiti na rast svojeg poslovanja.

Konica Minolta je u suradnji s partnerima Acronis, Canonical, Elastic, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, Oracle Dyn, Science Logic, ServiceNow i Sophosom razvila platformu Workplace Hub. Hub je prvi proizvod koji je nastao kao rezultat ove suradnje. On pruža cjelovitu IT infrastrukturu koju čini server, multifunkcijski pisač, WLAN i aplikativna platforma, a zauzima površinu jednog kvadratnog metra. Uz to nudi i opsežan raspon usluga. Uz rješenje Workplace Hub, stranke također mogu odabrati  Edge Rack, koji nudi jednake mogućnosti, uz izuzetak multifunkcijskog pisača. Workplace Hub i Edge mogu zamijeniti ili povećati postojeće sustave za upravljanje određenim operativnim zadacima i upravljanje cjelokupnim informatičkim sustavom.

Prema nedavnom istraživanju Konice Minolte, trećina anketiranih u malim i srednjim poduzećima smatra da teškoće vezane uz IT uzrokuju povećanje troškova, manju produktivnost i smanjenje kvalitete rada. Workplace Hub i Edge Rack podupiru male i srednje velike tvrtke u modernizaciji IT sustava i time smanjuju rastuću kompleksnost IT-ja i omogućuju učinkovitije upravljanje IT alatima, rješenjima i uređajima. Konica Minolta razumije potrebe malih i srednje velikih tvrtki, koje imaju  manje sredstava za prihvaćanje i primjenu  inovacija na području IT-a, rastućih sigurnosnih prijetnji i zakonskih zahtjeva kao što je GDPR.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo