Priprema, pozor, stiže nam ljeto uz OBI

11.06.2019 16:23:33
Priprema, pozor, stiže nam ljeto uz OBI

OBI market je pripremio sve što je potrebno da uživate na otvorenom!

Stigli su topliji dani, a s njima i više uživanja na suncu. OBI market je pripremio sve što je potrebno da uživate na otvorenom!


Iz novog akcijskog kataloga koji vrijedi od 10.6. do 23.6. izdvajaju se veliki izbor vrtnih garnitura, rashladnih uređaja, mašina, ležaljki, stolica, roštilja, kosilica, sanitarija i veliki izbor ostalih proizvoda po fantastično sniženim cijenama!


Slijedi sezona godišnjih odmora, a u OBI-u pronađite sve što je potrebno da zaštitite vrijednu imovinu i bezbrižno otputujete na zasluženi odmor.


Učestvujte i na zabavnim Solomaherijadama na kojima možete osvojiti vrijedne nagrade:

  • SOEHNLE Solomaherijada planirana je u subotu, 15.6. od 11 h do 15 h, više informacija o  takmičenju i premium nagradama potražite ovdje:

 

  • VELUX Solomaherijada održat će se u subotu, 22.6. od 11 h do 15 h, više informacija o takmičenju i nagradnom fondu potražite ovdje: 

Podsjećamo vas da  svake subote možete doći potpuno besplatno OBI busom!


 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo