Schüco ove godine pet puta nagrađivan s njemačkom nagradom za dizajn (Foto)

06.12.2019 08:45:40
Schüco ove godine pet puta nagrađivan s njemačkom nagradom za dizajn (Foto)
OTVORI GALERIJU

AluKönigStahl je licencni zastupnik najboljih prozorskih i fasadnih sistema Schüco na području jugoistočne Europe, a među njima je i tržište BiH

AluKönigStahl je licencni zastupnik najboljih prozorskih i fasadnih sistema Schüco na području jugoistočne Europe, a među njima je i tržište Bosne i Hercegovine.

Dokaz navedenoj tvrdnji ide i prilog tome da je Schüco ove godine pet puta nagrađivan s njemačkom nagradom za dizajn u kategoriji "Izvrstan dizajn proizvoda - građevina i elementi". Međunarodni žiri stručnjaka dodijelio je Zlatni status kliznom sistemu Schüco ASE 67 PD te su još 4 dodatna Schüco proizvoda nagrađena. Nagradom "Winner" nagrađena je klizna platforma sistema ASE 60/80 TipTronic, prozorski sistem AWS 75 PD.SI, sistem za kontrolu pristupa i komunikacija na vratima Schüco DCS SmartTouch i Schüco CSB zaštita od sunca. Ceremonija dodjele nagrada uz uručenje počasti održat će se 7. februara 2020. u Frankfurtu na Majni.

Za više informacija o navedenim proizvodima, kontaktirajte kompaniju AluKönigStahl  na telefon +387 33 252 460 ili office@alukoenigstahl.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo