Zajedno podržimo domaću ekonomiju!

18.06.2020 09:17:10
Zajedno podržimo domaću ekonomiju!

15% popusta za UniCredit Bank Mastercard

Misija OREA-e jeste da osnaži bh. ekonomiju promovisanjem i podržavanjem prodaje ručno rađenih proizvoda s domaćom etiketom. Međutim, uspjeh OREA-e je direktno vezan za osviještenost društva i pojedinaca koji svojim kupovnim odlukama pomažu malim kućnim radinostima i manufakturama. Rezultat kojem teži je napredak kreativaca, ali i zajednice u cjelosti. U ovom neizvjesnom periodu u kojem se trenutno nalazimo, podrška malim biznisima je itekako dobila na važnosti.

Podrška domaćem treba prvenstveno biti usmjerena na kvalitet i originalnost rada kreativaca, koji istovremeno čuvaju i njeguju našu tradiciju i historiju. OREA stoji iza kreativaca koje možete pronaći na njihovoj platformi, baš kao što oni ponosno stoje iza svakog svog proizvoda.

Ovom kampanjom OREA želi dati svoj doprinos širenjem svijesti o važnosti malih biznisa, kao i direktnom podrškom njima kroz promociju, umrežavanje i tehničku podršku kako bismo zajedno savladali izazove koji su pred nama.

Stoga su udružili snage sa UniCredit Bank i Mastercard-om kako bi svim kupcima domaćih proizvoda na OREI koji plate Unicredit mastercard karticom omogućili nevjerovatnih 15% uštede.

Ova akcija traje do 21.6. i odnosi se na sve proizvode koje možete pronaći na OREI, bez obzira da li su već na popustu ili ne.

Više informacija o akcijskoj ponudi možete pronaći na linku OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo