Almy Travel vas vodi u Kušadasi - najatraktivniji grad na Egejskom moru!

13.05.2015 13:19:02

Sunčanje na pješčanim plažama, raznoliki večernji i noćni život, bogatstvo istorijskih spomenika učiniće boravak u Kušadasiju nezaboravnim.

Kuşadası – lociran 75 km južno od Izmira, u istoimenom zalivu, najpopularniji je ljetni turistički centar turske egejske obale. Sunčanje na pješčanim plažama, raznoliki večernji i noćni život, bogatstvo istorijskih spomenika učiniće boravak u Kušadasiju nezaboravnim. Kulturno istorijsko naslijeđe iz vremena antičke Grčke, blizina Efesa, atraktivni izleti samo su dodatne atrakcije koje Kušadasi nudi svojim posetiocima.

Kušadasi ima tipičnu mediteransku klimu sa toplim ljetima i blagim zimama, tako da turistička sezona traje dosta dugo. U samom centru Kušadasija nalazi se bazar koji će vam pružiti osećaj pravog Orijenta – cjenkanje je obavezno. Za mlade i one koji se mladima osjećaju Kušadasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gdje Vas očekuje nevjerovatan provod do ranih jutarnjih časova. Neka zabava počne!!!

Ove godine na ljetovanje Almy Travel Vas vodi u predivni Kušadasi - najatraktivniji grad na Egejskom moru!

06-14.06.2015.godine - 6 polupansiona, Polazak 06.06.2015 – Smještaj u hotel 07.06.2015, Odjava iz hotela 13.06 – Dolazak u BiH 14.06.2015

1.DAN (BiH) 06.06.2015
Polazak u jutarnjim satima iz BiH (Zavidovići,Zenica,Kakanj,Visoko,Sarajevo). Vožnja preko Srbije i Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 –8 . DAN (KUŠADASI)
Prelazak trajektom moreuza Dardaneli, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – nevjerovatni Kušadasi! Smještaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka... Biser Egejskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Mediteranska klima, bistro plavo more, obilje plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika obećavaju prelijep odmor. Smještaj grupe u zavisnosti od izbora hotela.

8.DAN (TURSKA-BUGARSKA)
Poslije napuštanja soba i shopinga polazak prema BiH.

9. DAN (BiH) 14.06.2015
Dolazak na odredište u popodnevnim satima.

Cijena do 01.05.2015
Hotel Uslan *** - 349 KM
Hotel Sanday Beach **** - 459 KM
Hotel Green Gold **** - 459 KM

Cijena od 01.05.2015
Hotel Uslan *** - 389 KM
Hotel Sunday Beach **** - 499 KM
Hotel Green Gold **** - 499 KM

Napomena:
U cijenu uključen prijevoz autobusom, smještaj u izabranom hotelu na bazi polupansiona (večera + doručak), organizacija putovanja. Nadoplate za PZO osiguranje u iznosu 2 KM po danu, kao i eventualni fakultativni izleti, nisu uključeni u cijenu.

Hotel Uslan *** http://www.uslanhotel.com
Hotel Uslan se nalazi u samom centru grada, što znači da ima odličnu auto vezu sa ostalim dijelovima Kusadasija. Dolmuš stanica je na 5 minuta od hotela, pa tako mozete da birate gde zelite da idete.
Lokacija: Nalazi se na oko 500 m od mora i od centra grada.
Usluga: Polupansion ( doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje )
Sadržaj hotela: U sklopu hotela je bazen sa odijeljkom za djecu, 2 restorana, stoni tenis,sef na recepciji (posebno se plaća).

Hotel Sunday Beach **** http://www.sundayhotel.com
Lokacija
Smješten na plaži koju okružuju Centar grada Kusadasija i mjesto Kuşadasi, objekt Sunday Beach Hotel nalazi se u blizini znamenitosti: Ladies Beach - plaža, Yilanci Burnu - park i Vidikovac Ataturk Hill. Ovaj objekt (hotel) nalazi se u blizini i sljedećih znamenitosti: Dvorac Kusadasi i Džamija Kaleici.
Usluga: Polupansion ( doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje )
Sadržaj soba: Sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, mini-barom (posebno se plaća), klima uređajem,sve sobe imaju balkon.
Sobe za goste
Uz sobe su balkoni. 60 sobe/a s klimatizacijom u objektu Sunday Beach Hotel uključuju i sljedeću pogodnost: sušila za kosu. Gosti mogu upotrebljavati besplatan bežični internet u sobi. Uz televizore je u ponudi satelitska TV. Održavanje soba je u ponudi svaki dan.

Hotel Green Gold **** http://www.greengoldhotel.com
Prigodno smješten u Kusadasiju, Green Gold Hotel je odličan izbor za odmor . Sa svojom pogodnom lokacijom koja se nalazi u samom cenru grada I samo 300 m od plaže, hotel nudi lagan pristup gradskim destinacijama koje morate vidjeti.
Usluga: Polupansion ( doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje )
Zakoračite u jednu od 110 soba i izbjegnite svakodnevni stres sa širokim rasponom pogodnosti kao što su sobe za nepušače, satelitska/kablovska televizija, balkon/terasa, tuš, klima-uređaj. Potpuna lista rekreacijskih sadržaja dostupna je u hotelu, uključujući vanjski bazen, sauna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana