Novo i drugačije – Shopping u Klagenfurtu!

23.11.2015 09:18:08
Novo i drugačije – Shopping u Klagenfurtu!

U prekrasnim renesansnim dvorištima koja zasigurno pričaju jednu svoju priču, danas možete pronaći mnogobrojne trgovine poznatih marki kao i tipične restorane.

Turistička agencija Almy Travel vas vodi u shopping u Klagenfurt. Polazak autobusa iz Sarajeva 22.OOh (Zemaljski muzej) u 23.00h Zenica (Hotel Internacional). Vožnja kroz, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz kraće zaustavljanje. Dolazak u jutarnjim satima, Posjeta shopping centru www.suedpark.at, koji pruža odlične mogućnosti kupovine.

U poslijepodnevnim satima, kratka vožnja do Klagenfurta. Dolaskom u Klagenfurt slijedi šetnja uz razgled grada. Klagenfurt ima jednu od najljepših starogradskih jezgri u Austriji te je zbog toga već tri puta odlikovan diplomom "Europa Nostra".

U prekrasnim renesansnim dvorištima koja zasigurno pričaju jednu svoju priču, danas možete pronaći mnogobrojne trgovine poznatih marki kao i tipične restorane. Slobodno vrijeme možete provesti u šetnji gradom ili posjetiti shopping centar koji se nalazi u centru grada City Arkaden. Slobodno vrijeme. Polazak za BiH u večernjim satima. Očekivano vrijeme dolaska u jutarnjim satima.

CIJENA PRIJEVOZA: Sarajevo, Visoko, Kakanj - 65,00 KM; Zenica - 55,00 KM; Žepče, Zavidovići, Maglaj, Doboj - 50,00 KM

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana