Posjetite Interliber - Međunarodni sajam knjiga i učila u Zagrebu

27.10.2015 08:49:22

Interliber - Međunarodni sajam knjiga i učila predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.

14. i 15 novembar 2015.godine turistička agencija Almy Travel vas vodi na Interliber Međunarodni sajam knjiga i učila u Zagrebu

Interliber - Međunarodni sajam knjiga i učila predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.

Interliber po svom značenju nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve više međunarodni značaj. Nastupom Mađarske 2003. godine, počinje na INTERLIBERU projekt Zemlja partner, koju slijedi Bosna i Hercegovina (2004.g.), Hrvatska matica iseljenika - pisci i nakladnici iz dijaspore (2005.g.), Slovenija (2006.g.), te Poljska (2007.g.) i 2008. godine Izrael.

I ove godine na Interliberu se očekuju mnogobrojne prezentacije i nastupi pisaca i nakladnika, te niz stručnih i popratnih događanja.

1. DAN

Polazak sa dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima.Vožnja prema Zagrebu sa usputnim zadržavanjima po potrebi (pauze). Dolazak u Zagreb cca 12:00h, odlazak na Sajam, individualni obilazak. Odlazak i smještaj u hotel.Slobodno veče. Noćenje.

2. DAN

Doručak. Odlazak do centra grada, slobodno vrijeme za individualni obilazak. U 14,00 sati odlazak do shopping centra Arena. Polazak iz Zagreba u 17,00 sati, dolazak na odredište u kasnim večernjm satima.

CIJENA ARANŽMANA - 95,00 KM

Cijena uključuje: Prijevoz modernim turističkim autobusom; Noćenje (1/2 i 1/3 sobe) sa doručkom u hotelu Sliško 3* u Zagrebu; Transver autobusom do centra grada i shoppinga Arena; Posjeta shopping centru Arena

Cijena ne uključuje: Putničko zdravstveno osiguranje 4 KM

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme