Uz podršku Općinskog načelnika na Međunarodni turnir u Budvu

29.06.2022 09:03:56
Uz podršku Općinskog načelnika na Međunarodni turnir u Budvu

Generalni sponzor odlaska na turnir je Općina Velika Kladuša na čelu sa općinskim načelnikom, koji je za ovu svrhu izdvojio iznos od 3540 KM...

Nogometni igrači sa područja Općine Velika Kladuša i ove godine učestvuju na četverodnevnom Međunarodnom turniru prijateljstva - Budva 2022. Pored jakog nogometnog rivala između ekipa sa područja Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Rumunjske, Albanije, Slovenije, Poljske i Mađarske, naše dječake očekuje odlično druženje i uživanje u crnogorskom primorju.

Kao i prošle godine, vođa ekipe je Amir Hušidić, licencirani nogometni trener i sudija Prve lige FBiH.

Riječ je inače o međunarodnom turniru, na kojem su prošle godine dvije ekipe iz naše Općine osvojile dvije titule – dva prva mjesta.

Generalni sponzor odlaska na turnir je Općina Velika Kladuša na čelu sa općinskim načelnikom, koji je za ovu svrhu izdvojio iznos od 3540 KM za prijevoz, te reklamne majce za sve učesnike iz Velike Kladuše.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme