Seat za sve igrače i stručni štab FK Sarajevo (Video)

11.12.2019 08:36:16
Seat za sve igrače i stručni štab FK Sarajevo (Video)

Realizacija projekta ne bi bila moguća bez aktivnog ućešća sponzora Porsche BH na čelu sa gdin. Senadom Olovčićem i gdin. Alexom Vaszijem

Početkom tekuće sezone svi igrači Fudbalskog kluba Sarajevo stariji od 18 godina dobili su potpuno novo Seat Mii vozilo. Osim prvotimaca, nova vozila su zadužili i članovi stručnog štaba.

Promotivni video ovog projekta premijerno je prikazan na proslavi 73. rođendana FK Sarajevo, koja je održana 24. oktobra u Historijskom muzeju Bosne i Hercegovine, a kojoj su prisustvovali svi igrači i članovi stručnog štaba, sponzori i prijatelji kluba.

Bordo tim trenutno broji 10 akademaca koji svoje prvi seniorske nastupe upisuju upravo u FK Sarajevo. Stambeno pitanje igrača koji nisu iz Sarajeva riješeno je kućom Akademije u kojoj borave sve omladinske selekcije, a u augustu ove godine uspješno je finaliziran projekt gdje su svi prvotimci dobili nova vozila.

"Igrači su okosnica kluba, te stvaranje sto je moguće boljih uslova rada za njih je svakako prioritet Upravnog odbora i kompletne administracije. Obzirom da u ekipi imamo veliki broj akademaca mogućnost da za sve njih obezbijedimo auto je zaista velika stvar. Realizacija projekta ne bi bila moguća bez aktivnog ućešća naših sponzora Porsche BH na čelu sa gospodinom Senadom Olovčićem i gospodinom Alexom Vaszijem, te brend menadžera Seata Senada Trnke, Prepedigno Martina - area manager za BiH, te osiguravajućih društava Adriatic Sarajevo i ASA Osiguranja", istakao je Senad Jahić, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo.

Fudbalski klub Sarajevo jedini je klub u Bosni i Hercegovini koji je obezbijedio motorna vozila svim igračima, te stručnom štabu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme