PUN KOFER SIGURNOSTI

Putujte sigurno uz najpovoljnije putno osiguranje – ASA CENTRAL

09.08.2023 08:11:25
pun kofer sigurnosti

Ljetni godišnji odmor idealno je vrijeme za putovanje i bijeg od svakodnevnih briga.

Neovisno da li je riječ o putovanju u daleke evropske destinacije ili na more u susjedne zemlje, odlazak na ljetovanje važno je panirati unaprijed i pametno se spakirati. Pretrpavanje kofera i neodlučnost oko pakiranja stvari slatke su brige bez kojih organizacija putovanja ne prolazi. No što ako se najvažnije zaboravi? Bez puno stvari na putovanju se može, ali ono bez čega ne bi trebali krenuti na put je online Putno zdravstveno osiguranje.

Putno osiguranje mnogima je poznato još od djetinjstva. Grupno putno osiguranje u školama za vrijeme izleta, odgovornost je koju odrasli pokazuju prema djeci od malih nogu i omogućuju im bezbrižno putovanje u slučaju nezgode. Takvu praksu odrasli nažalost zaboravljaju kada je u pitanju odgovornost prema sebi. Vrijeme je da se takva praksa promijeni. Uz mali iznos premije može se ugovoriti online putno osiguranje i postati odgovoran prema sebi.

Da je putno osiguranje mala investicija u vlastitu sigurnost potvrđuje činjenica da se već od 0,80 KM po danu na ASA CENTRAL webshopu može zaključiti online putno osiguranje, a troškovi koji mogu nastati u slučaju nezgode ili razbolijevanja na putovanju mogu doseći i nekoliko hiljada.

Uz ugovoreni dodatni rizik osiguranja od provalne krađe i razbojništva, osiguranja za gubitak prtljaga ili bilo koji drugi dodatni rizik, putujte sigurno uz najpovoljnije putno osiguranje. Putem ASA CENTRAL webshopa omogućeno je sigurno online plaćanje bez provizije svim Visa, Maestro i Mastercard karticama bilo koje banke, a polica putnog osiguranja će stići na e-mail.

Pet činjenica koje je dobro znati prije putovanja:

  1. Putovanja su puna nepredviđenih događaja. Putno osiguranje u slučaju štete će pokriti troškove i ublažiti posljedice nezgode.
  2. Putno osiguranje nije skupo. Na ASA CENTRAL webshopu možete izračunati iznos premije za online putno osiguranje i uvjeriti se da je putno osiguranje mala investicija za vlastitu sigurnost.
  3. Medicinski troškovi su preskupi. Nitko se ne nada nezgodama, ali tjelesne povrede su moguće na svakom putovanju.
  4. Putno osiguranje se može ugovoriti online ili putem ASA CENTRAL prodajnog mjesta kao individualno putno osiguranje, grupno i porodično/obiteljsko.
  5. ASA CENTRAL putno osiguranje pokriva cijeli svijet.

Pun kofer sigurnosti želi Vam ASA CENTRAL osiguranje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting