Mreža tehničkih pregleda ASA Assistance u Sarajevu na još jednoj adresi

26.10.2018 13:11:07
Mreža tehničkih pregleda ASA Assistance u Sarajevu na još jednoj adresi

ASA Osiguranje i ASA Assistance kao vodeće kompanije investicijom u novi tehnički pregled dodatno su se približili svojim klijentima.

ASA Osiguranje i ASA Assistance kao vodeće kompanije, svaka u svojoj oblasti, investicijom u novi tehnički pregled dodatno su se približili svojim klijentima.

Nakon investicija u Bihaću, Sanskom Mostu i Ključu ASA Osiguranje je investiralo u novi tehnički pregled u Sarajevu na adresi Patriotske lige do br. 6, pored trolejbuske okretaljke. Ovo je treća stanica tehničkog pregleda ove kompanije u Sarajevu a opremljena je najnovijom i najnaprednijom opremom za pregled vozila. Svi klijenti mogu očekivati ljubazno osoblje i brzu uslugu.

"Sve veći broj klijenata koji nas posjećuju je glavni motiv naših investicija. Obzirom da želimo ponuditi najbolje, obaveza nam je da konstantno razvijamo našu mrežu stanica za tehnički pregled te zbog toga i otvaramo novu stanicu u Sarajevu. Ovom stanicom kao i ostalim tehničkim pregledima Društva širom Bosne i Hercegovine, upravljat će ASA Assistance. Sigurno da je ova investicija samo jedna od mnogih koje slijede i očekujemo da će u narednom periodu ASA Assistance biti dostupna na još više lokacija." - saopštili su iz ASA Osiguranja.

ASA Osiguranje i ASA Assistance zajednički djeluju na tržištu te je praksa da uz stanice tehničkih pregleda postoje i poslovnice osiguranja što je slučaj i na novoj adresi. Kompanije rade sinergijski i na taj način imaju stabilnije poslovanje, ekspeditivnije procese i uhodani sistem poslovanja koji omogućava klijentima da na jednom mjestu, brzo i povoljno, realizuju sve potrebno za registraciju i osiguranje vozila kao i ostale usluge osiguranja.

Pored registracije vozila i tehničkog pregleda ASA Assistance vrši usluge homologacije, procjene štete i certificiranja. Kompanija posluje širom Bosne i Hercegovine a lokacije poslovnica te više informacija možete pronaći na stranici www.asaassistance.ba.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo