ASACENTRALARM

Probudi se prije alarma uz ASA CENTRAL DOM

17.10.2023 10:58:12
ASA Central Osiguranje

EKSTRA PONUDA: Plati jednu, osiguraj 2 godine

Činjenica je da nitko ne voli zvuk alarma na automobilu, poslovnom objektu ili kući/stanu, zvuk alarma za buđenje ili upaljen meteoalarm zbog loše vremenske prognoze. Iako su postavljeni u dobroj namjeri i uvelike olakšavaju življenje te pružaju sigurnost, najčešće izazivaju negativne osjećaje. Upravo zato je dobro probuditi se prije alarma, što je i naziv nove ASA CENTRAL kampanje za proizvod Osiguranje kuće ili stana, u sklopu koje je i EKSTRA PONUDA: Plati jednu, osiguraj dvije godine.

Alarmi imaju višestruke namjene. Predstavljaju različite oblike upozorenja, kako pozitivne tako i negativne. Prvi alarm poznajemo u obliku klasične budilice koja zvoni u zadano vrijeme i koja se razvila u moderne digitalne budilice ili alarme u različitim oblicima, alarm na klasičnom kućnom satu, alarm na mobitelu ili pak pametnom satu.  Osim toga, alarm poznajemo u obliku sigurnosnih sistema poslovnih objekata, ali i privatnih kuća ili stanova, ukoliko su postavljeni. Upozorava vlasnika objekta ili prisutne u istom da se dogodila nepoželjna situacija te najčešće o napuštanju objekta i pozivanju hitnih službi. U bilo kojoj od navedenih situacija, najbitnija je zaštita i sigurnost prisutnih osoba.

Šta s imovinom na kojoj se šteta dogodi?

Osiguranje stana ili kuće siguran je odgovor za finansijsku zaštitu imovine za nepredviđene situacije koje mogu oštetiti kuću, stan ili bilo koji privatni ili poslovni prostor. Probudi se prije alarma poruka je kojom u ASA CENTRAL osiguranju žele upozoriti na moguće štetne događaje kada se alarm aktivira, a koji se mogu ublažiti finansijskom nadoknadom štete uz ugovoreni proizvod Osiguranje kuće ili stana prije alarma. Na ASA CENTRAL webshopu, u okviru tri paketa, može se jednostavno i brzo ugovoriti online Osiguranje kuće ili stana za pokriće troškova nastalih uslijed:

  • Požara
  • Poplave
  • Udara groma
  • Ekspolozije
  • Oluje ili tuče
  • Izliva vode iz otvorenih slavina
  • Otvorenih ili nepravilno zatvorenih prozora.

 

Uz ASACENTRALARM, društveno odgovorni instrument ASA CENTRAL osiguranja, budite budni 24/7 u slučaju požara, poplave, provalne krađu ili drugih ugovorenih rizika te osigurajte kuću ili stan prije nego se šteta dogodi. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting