Najbolja zaštita na putovanju uz ASA Osiguranje: Od sada zaključite online

05.07.2018 14:09:02
asa osiguranje

Police putnog osiguranja po cijeni već od 0,80KM po danu od sada možete zaključiti i online, klikom ovdje (www.asaosiguranje.ba/onlineshop), ili posjetom vama najbliže poslovnice ASA Osiguranja.

Kažu da je čovjek bogat onoliko koliko je proputovao. Svako putovanje je upoznavanje novog, odlazak od svoje zone komfora, svog doma, te je kao takvo uglavnom pozitivno iskustvo i neprocjenjiva avantura ali nepredviđeni događaji mogu nam putovanje učiniti i izuzetno negativnim iskustvom. Kako bi ublažili efekat mogućih negativnih događaja najbolje je osigurati se.

U sklopu marketing kampanje "Najbolja zaštita na putovanju" ASA Osiguranje će izvršiti podjelu sunčanih naočala u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini te simbolično pripremiti klijente na buduća putovanja a da bi bili potpuno spremni, prije putovanja, ne zaboravite zaključiti policu putnog zdravstvenog osiguranja.

Police putnog osiguranja po cijeni već od 0,80KM po danu od sada možete zaključiti i online, klikom ovdje (www.asaosiguranje.ba/onlineshop), ili posjetom vama najbliže poslovnice ASA Osiguranja.

"Činimo sve kako bi našim klijentima olakšali svaki segment života i bili partneri koji će preuzeti brigu u svakodnevnici. Kako nam se bliži sezona godišnjih odmora i putovanja sa ovim proizvodom želimo vaša putovanja učiniti bezbrižnijim kako bi vaš godišnji bio pravi odmor. Bilo gdje da putujete, ne zaboravite se osigurati a mi vam od srca želimo sretan put." – poručili su iz ASA Osiguranja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting