Spojeni povjerenjem s uposlenicima i zajednicom

ASA CENTRAL osiguranje opremilo prvačiće i omogućilo slobodan dan roditeljima

04.09.2023 16:12:06
asa prvačići

Polazak u školu najuzbudljivije je razdoblje za najmlađe, ali i naizazovnije.

Polazak u školu najuzbudljivije je razdoblje za najmlađe, ali i naizazovnije. Nova prijateljstva i neotkriveni svijet znanja, ulaznica su u svijet odraslih, a put do škole i povratak doma linija opreza kojom mališani svakodnevno koračaju. 

Povodom prvog dana škole, u ASA CENTRAL osiguranju opremili su prvačiće uposlenika s torbom, pernicom i edukativnom bojankom „Mala škola sigurnosti“ za potpuno siguran polazak u školu, a uposlenicima Društva, roditeljima prvačića, omogućili slobodan dan i pružili podršku u novoj stranici života njihove djece.

U edukativnoj online bojanki "Mala škola sigurnosti" kroz "Pjesmicu prvačićima" napisana je poruka za sretan prvi dan škole, na zabavan način kroz "Bojanku" želi se educirati prvačiće o najvažnijim saobraćajnim znakovima na putu do škole i sigurnom povratku doma i kroz "Deset zlatnih savjeta za sigurnost u saobraćaju" omogućiti da se djeca uvijek osjećaju sigurno i zaštićeno tokom školovanja te razvijaju svijest o sigurnosti u saobraćaju. 

"Opremanjem prvačića uposlenika ASA CENTRAL osiguranja želimo s našim uposlenicima nastaviti graditi tim #SpojeniPovjerenjem temeljen na vrijednostima kao što su osjećaj pripadnosti organizaciji i međusobno poštivanje, a edukativnom bojankom "Mala škola sigurnosti" naglasiti koliko je važno razgovarati s djecom o sigurnosti dok odrastaju te nastaviti zajedno kreirati sigurno okruženje za cijelu zajednicu", naveli su iz Uprave ASA CENTRAL osiguranja.

Siguran polazak u školu želi vam ASA CENTRAL osiguranje! 

ASA CENTRAL edukativnu online bojanku „Mala škola sigurnosti“ preuzmite na linkovima: 

Online bojanka_Mala škola sigurnosti_ba

Online bojanka_Mala škola sigurnosti_ba

 

 

prvačići

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje