Paketi proizvoda i usluga ASA Banke

16.11.2018 08:39:16
Paketi proizvoda i usluga ASA Banke

Da bi na najbolji način izašla u susret svakodnevnim potrebama svojih klijenata, ASA Banka kreirala je nove pakete proizvoda i usluga.

Da bi na najbolji način izašla u susret svakodnevnim potrebama svojih klijenata, ASA Banka d.d. Sarajevo kreirala je nove pakete proizvoda i usluga. U okviru ovih paketa, klijenti sada mogu koristiti više bankarskih i nebankarskih proizvoda i usluga, a sve po jedinstvenoj mjesečnoj naknadi i pod mnogo povoljnijim uslovima.

Tako je svoju redovnu ponudu ASA Banka obogatila START, PREMIUM, VIP i PAKETOM ZA PENZIONERE. Svi klijenti koji se odluče za korištenje ovih paketa, svoje će poslovanje olakšati i pojednostaviti, te istovremeno ostvariti popuste kod partnera ASA Osiguranje i PZU Eurofarm Centar.

"Prateći potrebe svojih klijenata, u želji da im omogućimo lakše i brže poslovanje s našom bankom, a također i znatnu uštedu, osmislili smo pakete proizvoda i usluga prilagođene različitim potrebama klijenata. Paket je zajednički naziv za više različitih bankarskih i nebankarskih proizvoda i usluga, namijenjenih različitim tipovima klijenata. Korištenjem paketa ostvarujete dodatnu uštedu, jer je jedinstvena mjesečna naknada koju plaćate za korištenje paketa niža, nego kada proizvode iz paketa koristite pojedinačno." – istakli su iz ASA Banke.

Za aktivaciju benefita u novim paketima, dovoljno je da se javite u najbližu poslovnicu ASA Banke. Tamo možete odabrati paket koji vam najbolje odgovara, a poslije vam preostane samo da uživate u jedinstvenim pogodnostima koje će vam donijeti ovaj odabir.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting