jedna rata manje

Kredit s poklonom, 200 KM vam se vraća

12.02.2024 13:52:10
asa banka kredit sa poklonom

ASA Banka je predstavila novi nenamjenski/zamjenski kredit s fiksnom kamatnom stopom koji je već postao omiljen izbor za one koji traže fleksibilnost.

Potrebna vam je finansijska podrška i novac koji biste koristili prema vlastitim potrebama i prioritetima. Upravo zato, ASA Banka je predstavila novi nenamjenski/zamjenski kredit s fiksnom kamatnom stopom koji je već postao omiljen izbor za one koji traže fleksibilnost.

Osim što novac možete utrošiti kako vi želite, tu su i mnoge stvarne pogodnosti zbog kojih će vam ovaj kredit biti logičan izbor.

Naime, za sve kredite s ugovorenim rokom otplate od 5 do 10 godina, ASA Banka će vam vratiti 200 KM svake godine, a to je ponuda koja se ne odbija.

Kako ASA Banka misli na vaš budžet, za obradu ovog kredita izdvojit ćete samo 0.50%, dok naknada za vođenje kreditnog računa iznosi svega 4 KM.

Ukoliko odaberete kredit s ugovorenim rokom otplate od 3 do 5 godina, ASA Banka će vam vratiti jednu ratu, što će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

I ne zaboravite, tim stručnjaka ASA Banke uvijek ima najbolja rješenja za vas i sva procedura bude završena brzo i efikasno.

Ako i dalje imate dvojbe, neka vam hrabrost i mudrost budu vodiči. Uostalom, kad se još desilo da vam banka vraća iznos od 200 KM godišnje za kredit. I zato, ne propustite ovu jedinstvenu ponudu ASA Banke s kojom ćete definitivno biti u plusu. 

PODIJELI:
TAGOVI: kredit sa poklonom asa banka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting