Atraktivne lokacije

Pronađite svoj stan iz snova uz jedinstvenu ponudu stambenih kredita ASA Banke

31.03.2023 15:20:59
ASA banka stambeni kredit

ASA Banka donosi top ponudu stambenih kredita uz fiksnu kamatnu stopu za cijeli period otplate

ASA Banka u saradnji sa partnerima BUTMIR i BAUPLAN donosi jedinstvenu ponudu kredita za kupovinu stanova i apartmana na atraktivnim lokacijama i moderno opremljenim naseljima uz fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog perioda otplate.

Ukoliko ste u potrazi za novim stanom ili vam treba kutak za odmor koji će biti vaša oaza mira, ovo je idealna ponuda za vas.

 “Vjerujemo da samo zajednički možemo graditi i kreirati pozitivno okuženje za mlade i bh. privredu. Našu opredijeljenost za jačanje domaće privrede i podršku stanovništvu pokazujemo i na ovaj način. Uz pogodnosti jedinstvene kreditne linije  koju smo pažljivo razvili u saradnji sa našim partnerima želimo klijentima prije svega pružiti sigurnost i olakšati izbor prilikom pronalaska i opremanja stana”, ističu iz ASA Banka, te dodaju kako se radi o ponudi stambenih jedinica na Dobrinji i apartmana u izgradnji na prelijepoj olimpijskoj planini Bjelašnica, kao i jedinice u okviru stambenog naselja Ilidža Residence.

Klijenti ASA Banke imaju mogućnost  finansiranja uz fiksnu kamatnu stopu sa maksimalnim iznosom kredita do 300.000,00 KM i rokom otplate do 25 godina te nenamjenskim iznosom kredita do 20.000,00 KM. Ukoliko se odlučite za neku od ponuđenih lokacija i finansiranje, uz ovaj kredit dolaze i dodatne pogodnosti kao što su popust od 3% uz mogućnosti besplatnog parking mjesto na nekim od lokacija. Također, svi korisnici ASA stambenih kredita za kupovinu stanova na lokaciji partnera Butmir i Bauplan ostvaruju 20% popusta u Domodu i do 15 % u Kalea salonu namještaja.

Više informaciju potražite u poslovnicama ASA Banke, ili na broj telefona 033 776 251.

Pratite ASA Banka web stranicu i društvene mreže za aktuelne i nove ponude posebno prilagođene klijentima.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting