Štednja predstavlja ulaganje u budućnost: Gdje je vaš novac najsigurniji?

31.10.2023 15:41:26
Oročena štednja

ASA Banka povodom Dana štednje podsjeća na važnost pametnog ulaganja i štednje te je kreirala ponudu koja donosi odlične uvjete za oročenje štednje.

U eri brzih ekonomskih promjena i finansijskih neizvjesnosti, važnost štednje novca u bankama nikada nije bila izraženija. Finansijski stručnjaci širom svijeta jednoglasno zagovaraju naviku štednje kao ključnog koraka u osiguranju finansijske budućnosti i stabilnosti. Oročena štednja omogućava klijentu da svoj novac u domaćoj i stranoj valuti deponuje na unaprijed određeni period na svoj štedni račun u banci i ostvari dodatne prihode. 

U vremenu ekonomske nesigurnosti i fluktuirajućih kamatnih stopa izbor najboljih uvjeta za oročenje vašeg novca igra ključnu ulogu u ovom procesu i zato je veoma bitno kome ćete povjeriti svoj novac.  

Bilo da se radi o štednji za novi dom, finansiranju obrazovanja vašeg djeteta ili odlasku na odmor iz snova, štednja novca u banci je pametan finansijski potez koji pruža sigurnost, zaradu, likvidnost i disciplinu, a istovremeno vam pomaže da osigurate svoju finansijsku budućnost.  

ASA Banka povodom Dana štednje podsjeća na važnost pametnog ulaganja i štednje te je kreirala ponudu koja donosi odlične uvjete za oročenje štednje. Ponuda traje sve do kraja ove godine nudeći mogućnost klijentima da se istovremeno educiraju o benefitima štednje. 

Više informacija o uslovima i detaljima ove ponude potražite u najbližoj poslovnici ASA Banke ili se informišite na https://www.asabanka.ba/stanovnistvo/akcija-orocenih-depozita/

Akcija ASA Banke na depozite traje do 31.12.2023. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting