Za snove vrijedi da se novac štedi!

ASA Banka donosi sve prednosti štednje

14.03.2024 12:12:52
asa banka  štednja

ASA Banka ima izvrsnu akciju oročenih depozita koja predstavlja priliku da oročite svoj novac, po fiksnoj kamatnoj stopi i do 2,75%.

Početak godine vrijeme je da kada planiramo kućni budžet, putovanja i nove projekte i donesemo važne i hrabre odluke kako bismo ostvarili svoje snove i osigurali sigurnu budućnost. ASA Banka ima izvrsnu akciju oročenih depozita koja predstavlja priliku da oročite svoj novac, po fiksnoj kamatnoj stopi i do 2,75%. Istovremeno, štednja donosi niz prednosti a ovo su samo neke od njih:

  • Sigurnost: Novac koji držite na bankovnom računu osiguran od strane državne agencije za osiguranje depozita, što znači da će vaš novac uvijek biti zaštićen.
  • Profit bez rizika: Bankarska štednja je profitabilna a značajna kamata vam omogućava da vaš novac raste tokom vremena. Štednjom novca u banci možete ostvariti pristojan iznos na svoju ušteđevinu bez rizika
  • Planiranje budućnosti: Štednja u banci znači investiranje uz siguran prinos što vam olakšava dugoročno planiranje te pomaže u postizanju planiranih ciljeva, kao što su kupovina kuće, putovanje ili mirovina.
  • Finansijska pismenost i edukacija: Redovnom štednjom educiramo se o različitim načinima upravljanja finansijama te razvijamo odgovorne navike koje prenosimo na najmlađe.

„Štednja oduvijek predstavlja priliku da sebi osiguramo bezbrižnost i sigurnost, a jak domaći bankarski sektor, uz pouzdan sistem za osiguranje depozita, pruža garanciju stanovništvu da svoj novac čuva u banci. U ASA Banci, opredijeljeni smo da klijentima ponudimo stabilnost i siguran oslonac za sadašnjost i budućnost. Kroz ovu akciju želimo podsjetiti na važnost pametnog ulaganja i štednje koja donosi bezbrižnost i dugoročnu sigurnost“, ističu iz ASA Banke

Akcija oročenih depozita nudi mogućnost oročenja u domaćoj i stranim valutama na period 13, 25, 37, 48 mjeseci i preko, i to bez naknade za vođenje avista računa i bez definisanog minimalnog iznosa, sa ugovorenom fiksnom kamatnom stopom za cijeli period oročenja.

Za više informacija o akcijskoj ponudi ASA Banke, ali i drugim proizvodima i uslugama koje su u ponudi posjetite web stranicu www.asabanka.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting