Za sve što žiga, tu je kredit bez briga!

22.09.2023 12:38:24

Nenamjenski i zamjenski krediti ASA Banke uz jedinstvene pogodnosti

Kada su vas zadnji put pitali šta vas žiga? Provjereno znamo da neke od vas žiga renoviranje stana, kupovina automobila, pa čak i novog namještaja. A neke od vas žiga odlazak na odmor iz snova. Šta god da je u pitanju, vrijeme je da odahnete. Jer za sve što žiga, tu je kredit bez briga!

Za vas koji mislite da takvo što nije moguće na našem tržištu imamo novosti. Zahvaljujući ASA Banci koja je udružila snage sa ASA CENTRAL osiguranjem i poliklinikom Eurofarm, od sada je dostupan i kredit bez briga. Nenamjenski i zamjenski kredit ASA Banke posebna je ponuda na tržištu, jer pored fiksne kamatne stope donosi i dobrovoljno zdravstveno osiguranje u vrijednosti do 1.000 KM. 

"Kredit bez briga rezultat je saradnje članica ASA grupacije, koje su kreirale proizvod kao odgovor na stvarne potrebe stanovništva BiH. U fokusu našeg zajedničkog djelovanja je pružanje finansijske stabilnosti ali i podrška očuvanju zdravlja, sve sa ciljem podizanja kvaliteta života bh. građana. Vjerujemo da smo još jednom pokazali da inovativnim i specifičnim proizvodima olakšavamo svakodnevni život bh. građana."  poručuju iz ASA Banke. 

Dodatna pogodnost novog nenamjenskog i zamjenskog kredita sa fiksnom kamatnom stopom jeste minimalna naknada za obradu kredita, koji nudi i novi nivo fleksibilnosti za različite potrebe klijenata. 

Ipak, ono što kredit bez briga čini jedinstvenim na tržištu jeste dobrovoljno zdravstveno osiguranje na godinu dana koje uključuje Medic Basic paket usluga. Godišnji limit pokrića osiguranja iznosi 1.000 KM tokom prve godine otplate kredita. Obzirom da ovaj paket uključuje specijalističke ljekarske preglede i dijagnostičke postupke, klijenti ASA Banke se mogu posvetiti očuvanju svog zdravlja. 

Plasmanom proizvoda koji objedinjuje finansijske usluge, usluge osiguranja i zdravstva, ASA Banka je potvrdila svoju poziciju najveće domaće banke na tržištu BiH, te pouzdane i snažne podrške sa kojom sve što žiga ostaje u prošlosti. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting