Nova pogodnost za klijente

ASA Banka i Mastercard vas vode u čarobni svijet Pariza i Barcelone

17.11.2023 11:13:24
Mastercard platna kartica ASA Banke

Što više transakcija, to su veće šanse za osvajanje nagrade.

ASA Banka u saradnji sa kartičnom kućom Mastercard  za kraj godine daje novu pogodnost i nagrađuje svoje klijente u sklopu nagradne igre koja će učiniti ovu zimu još zanimljivijom. Kako na najbolji način završiti tekuću godinu nego putovanjem u čarobni svijet Pariza ili Barcelone. 

Sve što trebate učiniti je koristiti svoju Mastercard platnu karticu ASA Banke za obavljanje transakcija na POS uređajima u iznosu od 50,00 KM ili više tokom trajanja nagradne igre. 

Što više transakcija, to su veće šanse za osvajanje nagrade.

Nagradna igra traje do 07.12.2023. godine, pružajući svim klijentima ASA Banke priliku da osvoje putovanje u Pariz za 4 osobe ili putovanje u Barcelonu za 2 osobe.

Stvorite nova sjećanja sa porodicom ili prijateljima otkrivajući čarolije ova dva evropska grada ljubavi te iskoristite priliku za ostvarenje svojih snova plaćanjem Mastercard karticom Asa Banke.

ASA Banka nastavlja s predanošću raditi na ispunjavanju stvarnih potreba svojih klijenata, kontinuirano predstavljajući tržištu jedinstvene i inovativne proizvode, kao i nagradne igre kojima se vjernim klijentima želi zahvaliti na lojalnosti.

Detaljna pravila nagradne igre i informacije o nagradama možete pronaći na službenoj web stranici ASA Banke na linku OVDJE,  kao i na profilima ASA Banke na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting