ASA Osiguranje osigurava popuste

17.10.2018 13:12:23

Šampion u brzini isplate šteta od sada osigurava i popuste. Posjetite ASA Osiguranje u vama najbližoj poslovnici i preuzmite vašu karticu lojalnosti.

"Brigu o našim klijentima u ASA Osiguranju ne završavamo samo na policama osiguranja i isplati štete u slučaju osiguranog slučaja. Za nas u ASA Osiguranju, klijent je naš partner za kojeg se uvijek trudimo ponuditi više", saopštili su nam iz ASA Osiguranja

S tim na umu, u saradnji sa ASA Assistance, ASA Osiguranje je za sve svoje osiguranike kreiralo karticu lojalnosti. Sa karticom lojalnosti ASA Osiguranja ostvarujete popuste u vidu povrata određenog postotka novca* na vaš bankovni račun. Pored povrata novca koji ostvarujete u ASA Osiguranju i ASA Assistance-u, 5% ili 12% u zavisnosti od vrste kartice lojalnosti, karticu možete korisiti kod preko 600 partnerskih firmi u Bosni i Hercegovini te kod preko 90.000 partnerskih firmi širom svijeta i ostvarivati dodatne pogodnosti na vaše kupovine.

Pregled partnerskih firmi u BiH, kod kojih možete sa ASA Osiguranje karticom lojalnosti ostvariti svoje članske pogodnosti kao i procentualni iznos vašeg Cashback-a (povrata novca) kod pojedinih partnerskih firmi, možete pogledati na www.cashbackworld.com/ba. Kada pređete prag od 10 KM Vaš sakupljeni Cashback (povrat novca) se isplaćuje na vaš bankovni račun.

Za one koji žele kupovati mudro na svakom koraku, tu je i CB besplatna aplikacija koja uvijek nudi pregled partnerskih firmi u blizini, uvid u sakupljene pogodnosti i još mnogo više.

Šampion u brzini isplate šteta od sada osigurava i popuste. Posjetite ASA Osiguranje u vama najbližoj poslovnici i preuzmite vašu karticu lojalnosti.

*gore navedeni popusti, odnosno povrati se ne odnose na obavezna osiguranja regulisana Zakonom o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obaveznom osiguranju od odgovornosti (Službene novine Federacije BiH, br. 24/05) i Zakonom o obaveznim osiguranjima u saobraćaju (Službeni glasnik RS, br. 82/15)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting