Kreirajte efikasniju ispisnu infrastrukturu: Usluge optimizacije ispisa

17.06.2019 13:05:09
Kreirajte efikasniju ispisnu infrastrukturu: Usluge optimizacije ispisa

Koncept OPS-a obuhvaća tri stupa: Konsultacije, Implementacija i Operativa

Kreirajte efikasniju ispisnu infrastrukturu

Usluge optimizacije ispisa

Optimizacija ispisnih rješenja (OPS)

Usluge optimiziranih ispisnih rješenja Konica Minolte kombiniraju konsultacije, implementaciju i operativu, kako bi razvili strategije poboljšanja na temelju preciznih činjenica i brojeva te garantuju smanjenje troškova i procese bez teškoća.

Koncept OPS-a obuhvaća tri stupa: Konsultacije, Implementacija i Operativa

Optimiziranje ispisne infrastrukture za efikasniji rad

Uredske tehnologije su napredovale, a potrebe korisnika se promijenile. Mnogo aktuelnih ispisnih okruženja su sklopljeni ispisni te faks uređaji koji nisu upravljani ili servisirani kako bi bili u toku s današnjim poslovnim svijetom. Usluge optimiziranog ispisa Konica Minolte kombiniraju analizu i konsultaciju, implementaciju softvera i hardvera te operativno upravljanje tokovima rada kako bi se smanjili troškovi dokumenata. 

Koncept OPS-a je usmjeren na četiri bitna područja:

Flota: Određivanje odgovarajuće flote izlaznih dokumenata prema tačnim poslovnim potrebama, pružajući optimalne poslovne procese i podršku floti, i uspostavljajući kontinuiranu optimizaciju uravnoteženu s minimalnim troškom vlasništva te uticajem na okoliš.

Proces: Analiziranje svih tokova dokumenata bitnih za poslovanje kako bi se povećala produktivnost, kako bi se imalo koristi od potencijala i dizajna, te kako bi se uvelo rješenje prilagođeno točnim svakodnevnim potrebama korisnika.

Finansiranje: Ponuda drugačijih nabavnih i leasing opcija, kao i raznih modela ugovora te integracija postojećih ugovora u jedan transparentan finansijski plan.

Sigurnost: Izrada i uvođenje IT rješenja i rješenja za informacijsku sigurnost, kroz provjeru autentičnosti korisnika i rukovanja tvrdim diskom raspoloživih uređaja na siguran način po pitanju podataka, do kompleksnih sigurnosnih potreba mreže.

Koncept OPS-a obuhvaća tri stupa: Konsultacije, Implementacija i Operativa.

Implementacija

OPS je više od same instalacije novog ispisnog rješenja. Ono pruža upravljanje promjenom temeljeno na zahtjevima korisnika. To uključuje posvećeno upravljanje projektima u skladu s priznatim standardima, kao i podršku za odgovarajuće sudjelovanje dioničara i korisnika. Firme imaju korist od snažne direktne organizacije i iskustva tržišnog lidera.

Projekat: Posvećeni resursi upravljanja projektima, organizovani i kontrolisani procesi od početka do kraja.

Promjene: Isporuka svih proizvoda, licenci i potrošnog materijala za unaprijed određeno i dogovoreno testno razdoblje tokom kojega Konica Minolta pruža tehničko savjetovanje i daljinsku podršku. Upravljanje proširenjem gdje je to moguće s obzirom na veličinu projekta.

Info + Obuka: Opskrbljivanje korisnika i administratora detaljnom i svom potrebnom dokumentacijom. Treninzi prilagođeni ključnim korisnicima i osoblju interne podrške.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo