Vijesti

"EZO Grupa" potpisuje ugovore sa 4 kompanije - strateško partnerstvo na Balkanu

27.11.2008. 12:16 / Izvor: eKapija.ba

"EZO grupa" , koja se bavi čišćenjem u procesnoj industriji, saopštila je da će u toku Međunarodnog sajma zaštite životne sredine "ECOFAIR", koji je počeo juče (26. novembar 2008. godine) i traje do 28. novembra potpisati nekoliko značajnih ugovora o međunarodnoj saradnji sa kompanijama iz regiona.

Ugovore o dugoročnoj poslovnoj saradnji "EZO grupa" će potpisati sa "Hemopralom" iz Modriče , "Hemosanom" iz Bara i sa "Ekotehnikom – 3" iz Skoplja.

Sa slovenačkom kompanijom "Zaubermaher" (Saubermacher), sa kojom sarađuje na poslovima zbrinjavanja opasnog otpada (posebno otpadnih ulja iz USS) i sa kojom kojem nastupa na ovogodišnjem sajmu, "EZO grupa" će potpisati pismo namera i time najaviti predstojeću regionalnu saradnju i zajednički nastup na srpskom, ali i okolnim tržištima.

"EZO grupa" već treću godinu delatnost bazira na čišćenju u procesnoj industriji i na zbrinjavanju opasnog otpada na ekološki prihvatljiv način u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Makedoniji i Kosovu i Metohiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti