KAP puni Keniadu

22.04.2011. 13:27 / Izvor: eKapija.ba
KAP puni Keniadu

Proizvođač vode i sokova KAP Sarajevo počela je za potrebe klijenta Keniada d.o.o., raditi uslugu punjenja Keniade, jednog od najpoznatijih bezalkoholnih, gaziranih pića 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća na prostorima zajedničke države. Kapaciteti punionice, savremena tehnologija, educirana radna snaga presudno su uticali da upravo KAP bude izrabrana da radi poslove punjenja Keniade.

"U ovome trenutku KAP vrši uslugu punjenja proizvoda Keniada sa okusom narandža/mango. Naši poslovni partneri su prepoznali kvalitet usluge punjenja koju KAP nudi i odlučili da upravo naša kompanija puni ovo, nekada, a nadamo se i u budućnosti jako popularno piće na ovim prostorima", kaže Nedim Ćerimović, direktor kompanije KAP i dodao da njihovi kapaciteti punjenja voda, bezalkoholnih sokova i sirupa stoje na raspolaganju i drugim zainteresiranim proizvođačima bezalkoholnih pića iz BiH i regiona.

Kompanija KAP je sa vlastitom proizvodnjom startala u januaru ove godine i tržištu BiH ponudila vlastite brendove prirodne izvorske, prirodne mineralne i prirodne gazirane mineralne vode pod imenom KAP, te gaziranih sokova pod imenom BUZZ.

Za kratko vrijeme proizvodi kompanije KAP osvojili su tržište BiH, a osim vlastite proizvodnje kompanija KAP domaćem i inozemnom tržištu nudi usluge punjenja bezalkoholnih pića za druge proizvođače.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti