Potraga za distributerima: Eko-kugla stiže na tržište regije

09.05.2011. 11:18 / Izvor: eKapija.ba
Potraga za distributerima: Eko-kugla stiže na tržište regije

Kompanija CH-Oskar iz Livna, ekskluzivni zastupnik proizvođača magnetne eko-kugle koja u pranju odjeće zamijenjuje deterdžent, dodjeljuje franšizu za prodaju ovog inovativnog proizvoda na području Bosne i Hercegovine.

Kako nam je istakao Mario Pavlinović, direktor ove firme, uslovi dodjele franšize bit će predmet dogovora sa privrednim subjektima koji pokažu interes za ovom vrstom saradnje.

"Također, tražimo distributere za prodaju eko-kugle i ostalih naših proizvoda na tržištu susjednih zemalja, odnosno za područje Srbije, Crne Gore i Hrvatske", istakao je on.

Kompanija CH-Oskar je relativno mlada kompanija koja je na bh. tržištu prisutna nepune dvije godine. Osim eko-kugle, ekskluzivni su zastupnici švicarske kompanije koja se bavi proizvodnjom kućanskog robota za područje BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore te distributeri vražjeg čistača, specijalne spužve rađene od hi-tech materijala za moderne kuhinje.

Njihov glavni proizvod, eko-kugla svakim danom sve više budi interesovanje kupaca, zbog čega su odlučili otvoriti deset novih radnih mjesta.

N.V.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti