Zajednički nastup šest bh. firmi na sajmu Hannover Messe 2011

30.03.2011. 09:27 / Izvor: eKapija.ba
Zajednički nastup šest bh. firmi na sajmu Hannover Messe 2011

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Agencija za promociju izvoza u partnerstvu sa USAID-Sida FIRMA projektom, organizuje zajedničko izlaganje metaloprerađivačkih firmi iz BiH na Sajmu Hannover Messe 2011, koji će se održati od 4. do 8. aprila 2011. godine, u njemačkom gradu Hannoveru, javlja VTKBiH.

Bosanskohercegovačke firme, koje će na posebno izrađenom štandu, površine 61 m2, zajednički izlagati svoje proizvode su: Inox Ajanović iz Tešnja, Femetall iz Zenice, Metalna industrija iz Prijedora, Topling iz Prnjavora, TT Kabeli iz Širokog Brijega i Grupa Širbegović iz Gračanice.

Tokom sajma, izlagači iz BiH, specijalizovani u oblastima mehaničkoelektričnog inžinjeringa, obrade metala, izrade limova, izrade preciznih mašinskih dijelova, kao i izrade elektronskih uređaja i komponenti, imat će priliku da uspostave korisne poslovne kontakte, te da se susretnu sa potencijalnim klijentima.

Međunarodni sajam "Hannover Messe" je jedna od najznačajnijih svjetskih izložbi industrijske tehnologije. Sajam se organizuje već punih 60 godina i spada u vodeća godišnja dešavanja na tržištu inovativnih tehnologija, materijala i ideja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti