Počeli radovi na uređenju zgrade općine Vitez

26.07.2012. 11:20 / Izvor: Fena
Počeli radovi na uređenju zgrade općine Vitez

Proteklog tjedna počeli su radovi na uređenju zgrade općine Vitez. Radove izvodi tvrtka SIGMA - SK iz Zenice, a njihova je vrijednost 250.000 maraka.

Polovicu navedenog iznosa osigurala je Općina Vitez, a drugu plovicu Općina je dobila od Projekta GAP, uz potporu donatora USAID-a, SIDA te veleposlanstvo Nizozemske u BiH.

"Naša je namjera napraviti novu, moderniju i opremljeniju dvoranu Općinskog vijeća, koja će imati do 150 sjedećih mjesta, a površine oko 180 četvornih metara. Dvorana će, naravno, biti dostupna i organizacijama civilnog društva te drugim institucijama s područja općine Vitez za razne sastanke, tribine, seminare i slično, potvrdio je općinski načelnik Vlado Alilović.

Uz novu dvoranu Općinskog vijeća, dodaje on, dobit ćemo i prostorije za rad klubova vijećnika, prostor za arhivu, bife, kao i sanitarni čvor. Dosadašnju dvoranu općinskog vijeća preuredit ćemo na način da dobijemo još dva ureda te jednu manju dvoranu za sastanke.

Radovi bi trebali biti završeni početkom mjeseca rujna, a ova uistinu kapitalna investicija unaprijedit će i rad općinskih službi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti