Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

BH Telecom postao Platinum partner u pružanju usluga kompanije DELL Technologies

03.05.2021. 10:21 / Izvor: Akta.ba

Kompanija BH Telecom je od sada i Platinum partner kompanije DELL Technologies.

U prethodnom periodu ova kompanija je ispunila poslovne zahtjeve i preduslove za Platinum partnera u pružanju usluga iz portofolija kompanije DELL Technologies.

"Ostvarivanjem partnerstva, BH Telecom je napravio iskorak u profiliranju kompanije i svojih uposlenika za implementaciju usluga i rješenja iz domena tehničkih i infrastrukturnih projekata koje DELL EMC ima u svojoj ponudi.Kao jedan od ključnih aktera na polju digitalne transformacije svih segmenata društva, BH Telecom je prepoznao potrebu za specijalizacijom svojih uposlenika i sticanjem dodatnih kompetencija u domenu IKT rješenja, sa ciljem pružanja profesionalne usluge svojim korisnicima i zajedničkog kreiranja novog načina poslovanja", saopćeno je. 

BH Telecom će, dodaju, u budućnosti moći pružiti poslovnim korisnicima profesionalne konsultantske usluge samostalno ili u saradnji sa mrežom partnera, kako bi korisnici rješenja ostvarili maximalne benefite pri korištenju istih.

" A, od 1. juna u ponudi BH Telecoma je i novi poslovni model za pružanje prilagođenih projektnih IKT rješenja korisnicima iz domena telekomunikacionih, partnerskih i IT usluga, uz usluge podrške, konsultacija, projektovanja i implementacije željenih rješenja", poručili su. 

PODIJELI:

TAGOVI:

bh telecom

dell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti