WBF pokrenuo treći poziv za podnošenje prijedloga za regionalne projekte

13.11.2019. 13:49 / Izvor: Akta.ba
WBF pokrenuo treći poziv za podnošenje prijedloga za regionalne projekte

Vanjskotrgovinska/Spoljotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da je fond za zapadni Balkan (WBF) pokrenuo svoj treći poziv za podnošenje prijedloga za regionalne projekte.

Vanjskotrgovinska/Spoljotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da je fond za zapadni Balkan (WBF) pokrenuo svoj treći poziv za podnošenje prijedloga za regionalne projekte.

Poziv će biti otvoren do 10. decembra, s ukupnim proračunom od 250.000,00 eura i maksimalnim iznosom po projektu koji ne smije prelaziti iznos od 12 000,00 eura.

U cilju informisanja o ciljevima i modalitetima primjene, WBF će održavati informativne sesije u dva različita grada po svakoj ugovornoj strani WBF-a:

Info sesije će biti održane u Sarajevu 13. novembara u 15:00 sati, Ekonomski fakultet u Sarajevu i u Banjoj Luci, 14. novembra u 12:00 sati, Privredna Komora Republike Sprpske.

Zainteresovani za učešće na navedenim informativnim sesijama, mogu se registrovati slanjem potvrde putem e-maila na: info@westernbalkansfund.org (sa navedim imenom učesnika, imenom organizacije i gradom info sesije).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti