Eurofarm Centar otvorio novu polikliniku u Tuzli

10.12.2019. 08:37 / Izvor: Akta.ba
Eurofarm Centar otvorio novu polikliniku u Tuzli

Eurofarm Centar je najveća bh. privatna zdravstvena ustanova i u mjesecu decembru je otvorila novu polikliniku u Tuzli.

Eurofarm Centar je najveća bh. privatna zdravstvena ustanova i u mjesecu decembru je otvorila novu polikliniku u Tuzli.

Ovo je peta poliklinika Eurofarm Centra koji sada svojim pacijentima omogućava pružanje zdravstvene usluge u Sarajevu, Goraždu, Visokom i Tuzli. 

Cilj Eurofarm Centra je da svojim pacijentima obezbjeđuje visoko kvalitetnu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu od strane najeminentnijih stručnjaka iz oblasti zdravstva, a prema riječima izvršnog direktora, Kenana Kekića, poliklinika u Tuzli, sa trenutno 12 zaposlenih, upravo nudi takvu uslugu.

"Prilikom otvaranja naše nove poliklinike u Tuzli vodili smo računa o tome da okupimo kvalitetan, obučen i iskusan kadar, tim doktora i zdravstvenih radnika koji će na najbolji način prezentovati vrijednosti Eurofarm Centra, ali i ponuditi kvalitet usluge kakav se očekuje od nas", izjavio je Kekić naglašavajući da je otvaranje poliklinike Tuzla dio dugoročnog strateškog plana o širenju poslovanja Eurofarm Centra.

Poliklinika u Tuzli u mogućnosti je ponuditi usluge iz oblasti opće i interne medicine, medicine rade uz ultrazvučnu dijagnostiku i radiologiju, te oftalmologije, neuropsihijatrije i psihologije, a za pacijente do kraja 2019. godine omogućen je popust na sve usluge od 50 posto. 

Eurofarm Centar Poliklinika u Tuzli nalazi se na adresi Maršala Tita do 34 B (zgrada Toranj), a rezervacije termina je moguće izvršiti telefonskim putem pozivom na broj 035 416 600.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti