Nedžadu Turnadžiću certifikat Svjetske banke

03.02.2020. 16:12 / Izvor: Akta.ba
Nedžadu Turnadžiću certifikat Svjetske banke

Interlogistic je licencirana logistička firma, 100 posto u domaćem vlasništvu, porodična firma, koja se bavi sveobuhvatnom uslugom špedicije, uvoza/izvoza, transporta, brze pošte i skladištenja robe.

Nakon posjete delegacije Svjetske banke i analitičarke Yayashree Srinivasan u maju 2019.godine u kojoj je kompanija Interlogistic dala veliki doprinos u realizaciji programa „“Doing Business 2020“ savjetima i analizama o logističkom poslovanju u Bosni i Hercegovini, direktorica programa Rita Ramalho je uputila zahvalnicu i certifikat pomenutoj kompaniji, te izrazila želju za nastavak saradnje za buduće projekte.

Certifikat je dodjeljen Nedžadu Turnadžiću, direktoru logističke kompanije Interlogistic d.o.o. koji nije krio svoje oduševljenje što je Svjetska banka prepoznala i nagradila njegov i rad kompanije na čijem je čelu.

Interlogistic je licencirana logistička firma, 100 posto u domaćem vlasništvu, porodična firma, koja se bavi sveobuhvatnom uslugom špedicije, uvoza/izvoza, transporta, brze pošte i skladištenja robe. Pružaju kompletnu paletu usluga iz oblasti međunarodne i unutrašnje špedicije, carinskog posredovanja, organizaciju svih vrsta transporta, skladištenje pošiljki, dostavu i distribuciju robe širom BiH i svijeta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti