QSS obezbijedio besplatno svoje resurse poslovnim kontaktima

08.04.2020. 10:47 / Izvor: Akta.ba
QSS obezbijedio besplatno svoje resurse poslovnim kontaktima

QSS već sedmicama pomno prati razvoj situacije vezane za pandemiju Corona (COVID-19) virusa i sukcesivno uvodi mjere zaštite.

"U vremenu koje je pred nama, mišljenja smo da je bitnije nego ikada da se ispravno poredaju prioriteti, kao i da niko ne bude zaboravljen i ostavljen da se samostalno bori da zadrži osnovne poslovne funkcije i kontinuitet poslovanja i djelovanja", izjavio je direktor Isan Selimović.

Kako je kazao, QSS već sedmicama pomno prati razvoj situacije vezane  za pandemiju Corona (COVID-19) virusa i sukcesivno uvodi mjere zaštite. 

QSS je također aktivirao svoj plan za zaštitu kontinuiteta poslovanja i odlučni su u nakani da u suradnji sa svim cijenjenim partnerima omoguće da i vi svoje planove za zaštitu kontinuiteta poslovanja brzo i bezbolno sprovedete što prije u djelo. 

Navodi da je QSS donio odluku da svim poslovnim kontaktima za vrijeme trajanja proglašenog stanja nesreće i vanrednog stanja u zemlji besplatno obezbijede dodatne Cloud i softverske resurse potrebne za zaštitu kontinuiteta poslovanja.

"Naša kompanija u suradnji sa partnerima već aktivno pomaže zdravstvenim i obrazovnim institucijama u zemlji da skupa što brže i bezbolnije prođemo kroz jedan do sada neviđeni društveni i poslovni izazov. Budimo odgovorni, budimo solidarni. Ostanimo udaljeni i povezani da bi se nakon ovoga još više zbližili", poručio je Selimović

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti