Dižeš mi živac k'o kreativac: Agencija Communis predstavila Viber stickere

15.07.2021. 09:59 / Izvor: Akta.ba
Dižeš mi živac k'o kreativac: Agencija Communis predstavila Viber stickere

U svakodnevici marketinških agencija dešava se toliko toga što je riječima teško opisati.

U svakodnevici marketinških agencija dešava se toliko toga što je riječima teško opisati. Brojne anegdote i fraze koje kruže između različitih odjela te na relaciji agencija-klijent poslužile su kao inspiracija kreativcima iz agencije Communis Sarajevo za izradu vlastitih Viber stickera. Putem živopisnih sličica i kratkog teksta Communis Viber Stickeri opisuju brojne situacije u kojima će se prepoznati svi oni koji su iskusili čari agencijskog života, ali i predstavnici mnogih drugih profesija. 

Veoma brzo privukli su veliki broj korisnika, a najviše (pozitivnih) reakcija izazvale su poruke:  

- Dižeš mi živac k'o kreativac!

- Ma to je tebi 5 minuta!

- Marketing je sviranje kupcu!

Osim njih, tu je još 15 zabavnih poruka i sličica koje će osvježiti i pojednostaviti komunikaciju. Communis Viber Stickeri se mogu preuzeti besplatno na Viber Sticker marketu

Viber je jedna od najpopularnijih messenger aplikacija koju koristi više od milijardu ljudi u 193 zemlje širom svijeta. Više od 30 posto njegovih korisnika svakodnevno šalje stickere, a taj broj rapidno raste što dovoljno govori o značaju ovog alata za komunikaciju. Potencijal ove aplikacije je ogroman i u kreativnom smislu.

"Kada se pojavila ideja za pravljenjem naših stickera nije bilo dileme hoćemo li je prihvatiti, već kako ćemo od 'milion' anegdota iz agencijskog života izdvojiti samo neke od njih. I nije nam trebalo 'samo pet minuta' da ih završimo, kako naš posao često doživljavaju klijenti...  Communis Viber stickerima smo pristupili studiozno i odgovorno kako bismo na duhovit i zanimljiv način predstavili sve one situacije, tipične za agencijski život, kojima se nekad smijemo, a nekad nam se od njih diže kosa na glavi. Nadamo se da će našim kolegama i klijentima komunikaciju učiniti zabavnijom", poručili su iz agencije Communis.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti